2017 julklappsguide

0 Shares

‘Det är säsongen att vara jolly … ännu en gång! Naturligtvis är vi glada över det. Julmat, fester, smällning och chansen att se dina familjer på ett ställe. Perfekt. Åh, jag glömde presenterna! Den här julklappsguiden är här för att ge dig idéer om vad du kan få dina nära och kära. Kolla in det, låt oss veta vad du gillar. Och från oss alla på TechNuovo … ha en underbar god jul och ett gott nytt år!

Driv Star Wars Battle Drones

Så efter att ha granskat dessa för ett tag tillbaka nu, tror vi att Star Wars-drönare skulle kunna passa räkningen för den högre nivån på julklappen till barnen. För att kunna utnyttja dessa till fullo behöver du två. så kom ihåg det. I grund och botten är de stridsdronor, vilket innebär att du måste flyga runt och skjuta lasrar mot varandra för att slå ut din motståndares stridsflygare. Men om du bara vill flyga runt ett av de ikoniska Star Wars-fordonen i ditt vardagsrum, skulle en av dessa vara perfekt. Anslut dem till din telefon så har du ett gränssnitt med all slags information inklusive liv kvar. Kolla in Propel-webbplatsen för mer info och prissättning.

driva star wars drönare 1

Griffin Survivor telefonfodral

Om en ny telefon finns på korten den här julen, varför inte para ihop den med ett unikt robust fodral från Griffin? Varumärket Survivor, det har falltestats från upp till 7 fot eller cirka 2,1 meter. Om du är en klumpig person kan det här fallet spara din glänsande nya telefon från någon överhängande sprickbildning. Du kan hitta mer information om utbudet av Survivor-ärenden på Griffins webbplats.

Slither.io Toy Range

Har du hört talas om Slither.io? Nej? Var har du varit?! Slither.io har varit en stor hit över hela världen, med imponerande 124 miljoner spel spelade varje månad i Storbritannien och nu har ett nytt leksaksutbud släppts. Leksaksutbudet innehåller samlingsbara varelser från Slither.io och böjbara plyschleksaker. Skapad med de unikt färgglada funktionerna som är igenkännliga från Slither.io, de är de måste-ha leksaker för legioner av fans. Tillgängliga till överkomliga priser, de är också perfekta för att fylla på fyllmedel och gåvor. Pratade mycket överkomligt, priserna börjar på £ 3,99 och går upp till bara £ 10,99. Om du inte har spelat det ännu, ge det till via webbläsaren eller appen!

slither.io

PNY trådlös laddningsbas

Med att chiladdning blir en sak, varför inte göra dig redo för bommen som kommer att ske inom de närmaste sex månaderna? PNY har en fantastisk laddningsbas för nyare mobiltelefoner, vilket gör det möjligt för användare att ladda utan att faffa runt med microUSB-portar och kablar som följer efter platsen. De gjorde också en ganska snygg skrivkamrat. Du hittar mer information på PNY-webbplatsen.

House Of Marley – Positive Vibrations 2 hörlurar

House Of Marley är tillbaka igen med en ny uppsättning burkar! Den här gången har de trådlösa hörlurarna Positive Vibrations 2, en hörlur med hörlurar med stora drivrutiner, precisionsljud, en vikbar design och Bluetooth-anslutning för maximal bärbarhet. Dessa hörlurar finns i svart, denimblått och vitt, de har 12 timmars batterilivslängd och är konstruerade med FSC-certifierat trä. HoM har en kampanj just nu och du kan få dessa för bara 49,99 £! Vi har faktiskt provat det här och vi gillade dem mycket!

hus_av_marley

Astrobot från Jimu Robots

Vi granskade nyligen Jimu Robots Astrobot och blev direkt kär! Denna lilla robot kan konstrueras i tre olika karaktärer, en humanoid, ett antropomorft hjulfordon eller en slitbana mobilrobot. Varje robot är konstruerad av en mängd olika komponenter inklusive servomotorer, LED-lampor, infraröd sensor och till och med en högtalare. Att bygga en av karaktärerna är otroligt enkelt, tack för en mycket imponerande, 3D visuell instruktionsmanual som ingår i gratisappen. När du väl har byggt kan du programmera ett antal egna kommandon eller använda några redan inställda, inklusive full rörelsekontroll, dans, boxning, klappning, listan fortsätter. Detta är en fantastisk pedagogisk och rolig gåva för alla barn! Den säljs för närvarande till knappt £ 180 och är tillgänglig att köpa nu.

AstroBot

Hörbart presentmedlemskap

Om du är en fan av romaner, men inte hittar tid att läsa dem, kan ett hörbart presentmedlemskap för en älskad vara på korten. Aduible ger dig tillgång till 250 000 titlar att välja mellan, inklusive originaldramar, kändisberättade klassiker, fascinerande sakprosa och mycket mer. Kostnader för presentmedlemskap börjar från så lite som £ 23,99 per månad i tre månader. Detta ger mottagaren obegränsad tillgång till dessa böcker. Så varför inte ge litteraturgåvan till en älskad i jul?

NBA 2K18 (Xbox / PS4)

Fan av NBA? Nu kan du leva det. Det finns ett spännande karriärläge som sätter dig i skorna hos din helt egen NBA-spelare som kommer från gatorna, ända upp till de stora ligorna. Förvänta dig dina favoritlag och elitespelare. Det utnyttjar till och med Xbox One Xs extra kraft, så förvänta dig lite 4K HDR-godhet, så länge du har TV: n för det. Det är också tillgängligt på PS4 om du är en av dem.

Nikon W100 kompaktkamera

Leta efter en kamera som är perfekt för hela familjen att ta med på semester? Denna vattentäta skönhet är extremt enkel att använda, och ännu bättre, tar 13,2 megapixelbilder och lite anständig full HD 1080p-video. Det är extremt enkelt att använda med sin stora knappdesign och minimalistiska menysystem som är lätt att navigera. Det kommer dock att behöva ett SD-kort för att lagra dina foton och videor. Den levereras med en del ombordlagring, men den är liten. Mer information finns på Nikons webbplats.

WallRacer från Hawkins Bazaar

Om fjärrkontrollfordon är din grej, varför inte titta på WallRacer från Hawkins Bazaar? Den här nippiga lilla bilen gör precis vad den står på lådan, rider på väggar. Zip upp och ner på väggarna eller taket i en flod av vändningar. Och om det blir mörkt, oroa dig inte; det finns en fungerande fram- och bakljus som styr vägen. Bilen kan komma i två olika färger, blå eller röd, så du kommer aldrig att bli förvirrad över vilken bil som är din. Du hittar dem på Hawkin’s Bazaar online och de kostar bara £ 15.

Root 7 Himalaya saltskott

Det råder ingen tvekan om att alkohol kommer att vara i flöde den här julen, eftersom du känner oss britter, vi älskar att bli lite sprit. Så vi trodde att den här unika uppsättningen glasögon från Root 7 kan vara en bra presentidé. Skottglasen är gjorda av äkta salt från Himalaya-bergen. Vad som är unikt med dem är att de kommer att lämna din Tequila med en salt tjänst och ta bort den gamla traditionen med salt, skott, kalk. Det mades bultar dessa skott ännu lättare. Du kan kolla in dem själv på Root 7-webbplatsen.

Amazon Echo

När priserna sjunker, varför inte hoppa på Alexa-vagnen och introducera den här smarta AI i ditt hem? Echo-högtalaren kan ansluta till olika smarta produkter runt om i ditt hem och till och med beställa en takeaway. Amazon Echo kommer nu i en mängd olika färger så att du verkligen kan matcha den här enheten med din heminredning. Du kan hitta mer information på Amazon själva.

Modius

MODIUS är en revolutionerande ny vårdbar teknik som hjälper dig att minska kroppsvikt och få en smalare kropp. MODIUS är banbrytande teknik utvecklad av neurovetenskapsmän med säte i San Diego, Kalifornien. Det fungerar genom att stimulera en del av hjärnan som har visat sig påverka naturligt på kroppsvikt och hjälpa till att uppnå en smalare kropp. Du kan hitta mer information om deras Indiegogo-kampanj.

0 Shares