3 metoder för att fixa Samsung-kontosessionen har löpt ut

0 Shares

Om du är Samsung-användare måste du ha gått igenom meddelandet om Samsung-kontosessionens utgång. Har jag rätt? Ja, detta har blivit en ganska vanlig fråga som nästan alla Samsung-användare står inför. När vi klickar på aviseringen måste vi ange lösenordet för ditt konto.3 metoder för att fixa Samsung-kontosessionen har löpt ut

Men ändå, efter en tid visas det igen och irriterar mycket. Meddelandet blir ett problem när det kommer när du är upptagen med att göra något annat arbete med appar.

Metoder för att fixa Samsung-kontosessionen har löpt ut

Frågan om Samsung-kontosessionen har löpt ut kan ses ganska på nästan alla Samsung-enheter. Men i vissa enheter som S7, S6, S9, S9 +, S10 kantversionen av dessa är felet bara en olägenhet. Detta läge lider av de nya utgåvorna Marshmallow 6.0 och Noughat.

Så med alla dessa saker i åtanke delar vi metoderna för att lösa Samsung Account Session Expired-fel. Men det finns många sätt att åtgärda detta problem, vi går steg för steg till alla de tre primära metoderna. Följ alla metoder tills du blir av med problemet med Samsung Account Session Expired.

Läs också: – Hur man rotar Samsung Galaxy S5

1 Metod: – Avbryt synkroniseringen

Om du använder en gammal Samsung-telefon eller någon gammal version står du inför detta problem väldigt mycket. I ett sådant fall måste du stänga synkroniseringen för att bli av med problemet:

    Först och främst öppna menyn och navigera som Inställningar >> Konton på din telefon. Öppna nu konton. På inställningsskärmen, rulla ner, hitta och klicka på Samsung-konto bland alla konton. På nästa skärm visas alternativet Avbryt synkronisering längst ner. Klicka bara på den. Vänta några sekunder så visas ett meddelande som säger ‘Sync annullerad’. Starta nu om din telefon och se om du igen ser att meddelandet om Samsung-kontosessionen har löpt ut. Om det visas igen klickar du på det, skriver kontolösenordet och klickar på Klar. Det är allt. Det här är bara en enkel metod för att rädda dig från problemet med Samsung-kontosessionens utgång.

Läs också: – FRP Bypass APK Senaste version Free Ladda ner

2 Metod: – Stäng konton

Men om du använder en ny version OS på din telefon, kommer du inte att hitta alternativet Avbryt synkronisering. I det tillståndet måste du följa stegen nedan för att stoppa automatisk synkronisering.

    Först och främst går du till inställningarna på din smartphone. Klicka på Konton. Klicka på Samsung-kontot på nästa skärm. Om du har loggat in på ditt konto, klicka nu på Synkronisera alla. och starta sedan om enheten.

Om du fortfarande ser meddelandet om Samsung-kontosessionen har gått ut, gå till Inställningar >> Moln och konton >> Konton >> Samsung-konto. Den här gången klickar du inte på Synkronisera alla. Klicka på Inaktivera automatisk synkronisering.
Gjort. Du har inaktiverat automatisk synkronisering enkelt och nu får du inte aviseringen igen. Jag är säker på att ditt problem kommer att åtgärdas efter att ha använt ovanstående två metoder. Om inte, har jag en till.

3 Metod: Logga in på Samsung-konto från dator, PC.

I vissa fall försvann felet när de loggade in på deras konto från Samsung-webbplatsen. Du kan också prova detta för nedanstående steg:

    Besök Samsungs webbplats och klicka på Logga in från det övre högra hörnet. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Samsung-konto och klicka på Logga in. När du har gjort det stänger du fönstret och gör ditt vanliga arbete på din telefon. Om du får meddelandet om Samsung Account Session Expired, klicka på det, ange ditt lösenord och klicka på Klar. Genom att göra detta kommer du att bli av med meddelandet för alltid. Jag hoppas att alla ovanstående metoder fungerade för dig och att du kan lösa ditt problem.

Läs också: – Bästa FRP-förbikopplingsverktyg

Slutsats

Så, vänner, det här var några metoder som du kan använda för att bli av med meddelandet ‘Samsung Account Session Expired.’ Vi delade tre lätta vägar med alla steg du måste följa. Om du har följt alla metoder är jag säker på att du inte får den fruktansvärda aviseringen igen.

Jag har testat dessa metoder själv och de fungerar bra. Så du har lärt dig något nytt idag och hjälpsamt också för att lösa Samsung Account Session Expired error. Dela det med dina vänner så att de också kan dra nytta av det.

Men även efter att ha provat alla metoder får du fortfarande problemet, gärna kommentera nedan. Vi hjälper snart.

0 Shares