5.9i HTC One Max-phablet upptäckt i pressbild

0 Shares

Den gigantifierade HTC One, bättre känd som HTC One Max eller T6, har läckt ut av den ökända smarttelefonsnokaren @evleaks i vad som verkar vara en äkta pressbild.

Vid första anblicken blir du förlåtad för att du tänker att du bara tittar på en HTC One-pressbild. Dubbla framåtvända Boomsound-högtalare, underbar design och HTC Sense 5s Blinkfeed är alla närvarande och redovisade.

Ta en närmare titt, dock, och du kommer att märka att de framåtvända omgivande ljus- och närhetssensorerna saknas uppe till vänster. Volymknapparna har också separerats och förlorar den glänsande borstad metallfinishen på One.

De örnögda bland er kommer också att ha märkt att kamerans blixt har rört sig direkt under linsen i motsats till att vara på sidan.

Vi är inte så bekymrade över bristen på Beats Audio och certifieringslogotyper på baksidan, vilket tyder på att detta är en tidig rendering. Det kan också förklara varför de två framåtvända sensorerna saknas, eftersom ett enligt uppgift verkligt foto av en verklig HTC One Max-telefon visar att de framåtvända sensorerna faktiskt finns.

0 Shares