5 Bäst Free Anonyma meddelandewebbplatser från 2021

0 Shares

Har du någonsin funderat på att skicka anonyma SMS till några andra? Om ja, har du hamnat på rätt sida. Idag I vårt blogginlägg har vi samlat några bästa anonyma meddelandesidor som du kan använda för att skicka ett anonymt SMS till någon utan att avslöja din identitet.  Anonyma meddelandewebbplatser

Men innan det måste du läsa villkoren för den webbplats du väljer för att upphäva eventuella juridiska problem. Det finns dock för många metoder tillgängliga för att ta emot textmeddelanden från en annan telefon. Tja, här är de bästa gratis anonyma textwebbplatserna för dig.

Bäst Free Anonyma meddelandewebbplatser från 2021

1. Textem

Textem

Vill du skicka obegränsade upptågsmeddelanden till din vän, då kan Textem vara det bästa valet för dig. Det låter dig välja din föredragna nätoperatör från USA för att börja skicka anonyma textmeddelanden.

En annan bästa funktion är det faktum att det ger dig möjlighet att blockera nummer om du får någon stötande text. Dessutom låter Textem dig skicka obegränsade meddelanden med obegränsade tecken, men den enda nackdelen är att den bara fungerar med United States Carriers.

Besök TextEm

Läs också: – Bästa skyddstjänster för identitetsstöld

2. TextForFree

5 Bäst Free Anonyma meddelandewebbplatser från 2021

TextForFree är en annan bästa och gratis webbplats för anonyma meddelanden 2021 som låter dig skicka anonyma textmeddelanden till valfritt nummer i USA. Plattformen låter dig skicka textmeddelanden till någon även utan att avslöja din identitet.

Webbplatsen tilldelar ett privat nummer till varje användare som kan användas för att skicka textmeddelanden till vem som helst och det är också kompatibelt med alla SMS-leverantörer. I enklare termer är TextForFree det bästa alternativet för att skicka anonyma textmeddelanden, men den enda nackdelen är att man bara kan skicka meddelanden i klartext.

Besök TextForFree

Läs också: – Bäst Free E-posttjänster

3. SendAnonymousSMS

5 Bäst Free Anonyma meddelandewebbplatser från 2021

SendAnonymousSMS är en annan webbplats för fri sms-spoofing från 2021 som du kan använda för att skicka gratis textmeddelanden till vem som helst. Webbplatsgränssnittet är enkelt, tydligt och lätt att använda. När du väl har besökt plattformen är allt du behöver göra att ange mottagarens nummer och textmeddelandet, då är du redo att gå.

Dessutom låter det dig välja en önskad plats varifrån meddelandet kommer att levereras för att ge dig fullständig anonymitet.

Besök SendAnonymousSMS

Läs också: – Bäst Free Online Video Editor

4. SeaSms

5 Bäst Free Anonyma meddelandewebbplatser från 2021

SeaSMS är en annan anonym meddelandesida från 2021 i världen. Webbplatsen tillåter också sina användare att skicka massmeddelanden till alla som börjar bara 20 $. Med 20 $-planen kan du bifoga filer som excel-ark, bilder och videor etc. Kort sagt är SeaSMS den bästa plattformen för att skicka textmeddelanden till någon trots mottagarens nätverksoperatör.

Besök SeaSms

5. AnonTxt

5 Bäst Free Anonyma meddelandewebbplatser från 2021

AnonTxt är en utmärkt webbplats som låter dig skicka en gratis anonym text till någon utan att avslöja din identitet. Webbplatsgränssnittet är enkelt, rent och lätt att använda och det fungerar bäst även i områden med låga nätverk, vilket innebär att du inte behöver vänta på att ditt meddelande levereras till mottagaren.

I enklare termer är AnonTxt en gratis och bästa plattform som är helt gratis och till och med inte kräver en registreringsprocess för att skicka gratis anonyma textmeddelanden till någon i världen.

Besök AnonTxt

Slutord

Så ovan är den bästa gratis anonyma meddelandewebbplatsen som du kan använda för att skicka gratis anonyma textmeddelanden globalt. Jag hoppas att det här inlägget hjälpte dig att hitta den bästa plattformen som kan användas för att skicka gratis textmeddelanden direkt från din telefon. Om du gillade det här inlägget, glöm inte att dela det med andra som letar efter detsamma.

Använder du någon annan webbplats för att skicka anonyma textmeddelanden online? Om ja, låt oss veta i kommentarfältet nedan.

0 Shares