5 Bäst Free Screen Recorder för Windows 2021

0 Shares

Skärminspelare är de praktiska verktygen som används för att spela in din datorskärm. Med dessa program för skärminspelning kan du enkelt fånga skärmen på din dator och ta skärmdumpar. Sådana verktyg är till stor hjälp när du skapar några instruktionsvideor. Till exempel spelar vissa in spel som de kan lägga ut på sina sociala medieplattformar.

Bäst Free Skärminspelare för Windows

Bäst Free Screen Recorder för Windows 2021

Så om du är en stor designer eller konstnär kan du visa din kreativitet med hjälp av dessa skärmar som fångar programvara. Därför har vi här tillhandahållit en lista över några bästa skärminspelare från 2021 som du kan använda för att spela in din skärm.

1. Apowersoft Screen Recorder

Apowersoft skärminspelareApowersoft Screen Recorder är en effektiv skärminspelare från 2021 med vilken vi kan spela in både video och ljud av allt som sker på vår dator. Det är mycket användbart att spara viktig information, lagra multimediaresurser eller skapa våra handledning för att ladda upp dem till onlinetjänster som YouTube. Programmet låter dig spela in helskärmen och det anpassade avsnittet på din skärm. När du är klar med inspelningsprocessen kommer det automatiskt att spara ditt arbete och sedan kan du dela det arbetet på sociala medieplattformar.

Ladda ner Apowersoft Screen Recorder

Läs också: – Bästa spelinspelningsprogramvaran

2. TinyTake

TinyTake

TinyTake är en gratis skärminspelare från 2021 som är speciellt utformad för att spela in din datorskärm. När du har laddat ner det här programmet måste du bara välja ett område på skärmen och trycka på CTRL + R för att starta inspelningen. Tiny take låter dig också skapa videoklipp och ta skärmdumpar med samma lätthet. Den har ett tydligt gränssnitt som låter dig skapa videor snabbt och enkelt. Dessutom kommer Tiny take att ge dig 2 GB molnlagring om du vill spara ditt färdiga arbete lokalt.

Ladda ner TinyTake

3. Glasskärminspelare

Glass skärminspelare

Glassskärmsinspelare är en annan multifunktionsinspelare som låter dig fånga enhetens skärm samt ta skärmdumpar. Skärmbilderna är helt anpassningsbara, vilket innebär att du kan välja att ta helskärmen eller en del av skärmen. När det gäller videoinspelning låter icecream free screen recorder dig spela in alla typer av skärmaktiviteter som spel, videokonferenser etc. Dessutom kan du också använda kortkommandon för total kontroll, inklusive när du ska starta och pausa skärmen fångande.

Ladda ner Glass Screen Recorder

4. Xsplit Broadcaster

Xsplit Broadcaster

Xsplit Broadcaster är en av de bästa programvarorna för skärminspelning från 2021 som låter dig strömma alla dina skärmaktiviteter och åtgärder. Liveströmmen gör det enkelt för dig att dela din kunskap och erfarenhet med dina vänner. Dessutom kan du också sända live på internet-streamingplattformar som youtube, Dailymotion och twitch. Med hjälp av Xsplit Broadcaster kan du skapa obegränsade kreativa videor och du kan lägga till de saker du gillar i hans stil. Kort sagt är Xsplit Broadcaster en av de bästa skärminspelare som finns på internet.

Ladda ner Xsplit Broadcaster

5. CamStudio

CamStudio

CamStudio är en av de mest populära skärminspelare som finns på Windows-plattformen. Det låter dig fånga ljud- och videoaktiviteten på din dator och sedan kan du dela den med världen. Det kan vara ett mycket användbart verktyg om du vill förklara för någon hur man gör något med din dator.

Att skapa videor med Camstudio är väldigt enkelt, du behöver bara öppna programmet och klicka på inspelningsknappen. Sedan kommer programvaran att börja spela in din skärm och när den är klar klickar du bara på stoppknappen så sparas filen enligt de parametrar du har ställt in.

Ladda ner CamStudio

Slutord

Det är allt! Det här är den bästa gratis skärminspelaren från 2021 som du kan använda för att skapa demonstrationsvideor och för att visa din talang för världen. Jag hoppas att det här inlägget hjälpte dig att hitta den bästa programvaran för skärmdumpning för dig.

Om du gillar det här inlägget är det bara att kommentera och dela det med dina vänner, familj och släktingar. Äntligen, om du använder något annat skärmbildsprogram som förtjänar vår lista, är du välkommen att ansluta till oss via kommentarrutan.

0 Shares