5 Bäst Free Verktyg för kalibrering av monitor 2021

0 Shares

Vill du kalibrera din dator men vet inte var du ska börja? Om ja, är du på rätt sida. I det här blogginlägget kommer vi att visa dig en lista med några onlineverktyg som hjälper dig att göra kalibrering av övervakning. Kalibrering av datorn är en av de viktiga som många glömmer att göra. Det hjälper din dator att hålla sig bra i skick. Så, utan att slösa bort mer tid, låt oss börja utforska verktygen för att göra övervakningskalibrering.Free  Verktyg för bildskärmskalibrering

Bästa onlineverktyg för att utföra skärmkalibrering 2021

1. Lagom LCD-skärmtest

Lagom LCD Monitor Test är ett av de bästa verktygen som låter dig göra en monitor kalibrering. Den erbjuder dig en omfattande lista över verktyg som du kan använda för att utföra olika tester. Alla tester är ordnade i god ordning och det är bättre att göra testerna i den ordning de är ordnade. Alla dessa uppgifter är så enkla att även en avslappnad användare kan göra dem utan att ha några problem. Utvecklare har också gett dig möjligheten att förvara programvaran i en USB och sedan använda den i datorbutiken innan du köper.

Läs också: – Bästa iCloud Bypass-verktyg

2. Foto fredag

Foto fredag

Photo Friday är en utmärkt fotograferingswebbplats som erbjuder en grundläggande bild för att utföra skärmkalibreringen 2021. Det hjälper dig att justera ljusstyrkan på din datorskärm. När kalibreringsprocessen är klar ska den svarta färgen se svart ut, inte grå. Allt du behöver göra är att hålla datorns ljusstyrka svag och sedan trycka på F11-tangenten för att visa gråskalearket. Börja observera din dator på normalt avstånd och gör justeringar enligt gråskalediagrammet.

3. Onlinemonitor-test

Online Monitor Test är ett annat bästa verktyg från 2021 som kan användas för att utföra monitorkalibreringstest. I likhet med Lagom ger den dig ett stort antal verktyg för att testa färgerna på din datorskärm. Bortsett från det har den ett homogenitetstest som hjälper dig att se om det finns några skadade pixlar på din datorskärm. Dessutom låter det dig göra testet för suddighet. Dessutom, om du har en dubbel bildskärmsinställning kan du använda funktionen Textreproduktion för att testa skärmarna på alla anslutna enheter.

Läs också: – Bästa verktygen Kontrollera SSD-hälsan

4. W4ZT

W4ZT är ett utmärkt och enkelt sätt att utföra skärmkalibrering. Det är ett enkelt kalibreringsschema som du kan använda för att jämföra och justera färgerna på din skärm.

Diagrammet innehåller gråskala, färgjusteringar och gammajusteringar och du kan använda dem alla för att ställa in din datorskärm för en bättre vy. Det bästa är att diagrammet är ganska enkelt och lätt att förstå och en avslappnad användare kan använda det utan att möta några problem.

5. Bildskärmens kalibrerings- och gammabedömningssida

Monitor Calibration är ett fantastiskt verktyg från 2021 som du kan använda för att göra ett monitorkalibreringstest. Det är en enkel sida som hjälper dig att utföra monitorkalibrering. Den har några fantastiska verktyg som färgmättnad och nyansprov som du kan använda tillsammans med gammavärdena. Dessa funktioner hjälper dig när du möter vissa färgproblem i Photoshop. Bortsett från det erbjuder den dig att ändra skärmfärgen i realtid.

Slutsats

Det är allt! Detta är de bästa verktygen för att utföra ett monitorkalibreringstest 2021. Jag hoppas att det här inlägget hjälper dig att utföra monitorkalibreringstest. Om du tyckte att det här inlägget var till hjälp, dela det sedan med andra som fortfarande hittar samma information. Om du har använt något annat verktyg kan du gärna föreslå oss i kommentarsektionen nedan.

0 Shares