5 bästa Dreamcast-emulator för 2019

0 Shares

Dreamcast är en av de bästa spelkonsolerna som lanserades 1998, men ändå älskar människor att spela spel på den. Det var den första konsolen som kommer inbyggd med internetanslutning. Den innehåller en enorm serie fantastiska spel, men problemet är att spelen bara kan spelas på Dreamcast-konsolen. Det finns många människor som inte vill spendera pengar och de vill fortfarande spela Dreamcast-spelen. Om du är en av dem kan du göra det med hjälp av bästa Dreamcast-emulator program som vi kommer att tillhandahålla nedan:5 bästa Dreamcast-emulator för 2019

Bästa Dreamcast-emulatorer från 2019

1. NullDC

5 bästa Dreamcast-emulator för 2019

NullDC är en utmärkt Dreamcast-emulator som låter dig komma åt Dreamcast-spel på vilken enhet som helst. Den stöder nästan alla Dreamcast-spel som Crazy Taxi, Marvel vs Capcom 2, Soul Caliber etc. Alla dessa spel är perfekt kompatibla med emulatorn. Om vi ​​organiserar inställningarna i rätt ordning, kommer dessa spel att fungera bättre än den ursprungliga konsolen. Det bästa är att den innehåller en funktion som låter dig ladda flera plugins samtidigt.

Läs också: – Bästa SNES-emulatorappar för Android

2. DreamEMU

5 bästa Dreamcast-emulator för 2019

DreamEMU är en annan bästa Dreamcast-emulator som du kan använda för att spela Dreamcast-spel på din dator. Den stöder olika typer av operativsystem men fungerar utmärkt på Windows.

Det bästa är att det kommer att visa dig några speldemos långsamt. För närvarande stöder den inte den fullständiga versionen av alla spel som gjorts för originalkonsolen. Det går att köra demo av dessa spel och sedan börjar det visa några fullständiga versioner långsamt och långsamt.

Läs också: – Bästa 3DS-emulatorer

3. Chankast

5 bästa Dreamcast-emulator för 2019

I det tidiga skedet av Dreamcast-spel påbörjades många emulatorprojekt, men de var inte så framgångsrika. Chankast var den första som blev framgångsrik och fick enorm popularitet från Dreamcast-spelälskare. Även om det var en bra emulator saknar den grafik av hög kvalitet. Det bästa är att det fungerar på nästan alla operativsystem, men vi rekommenderar att du använder det på Windows eftersom det fungerar bäst på alla Windows-stödda enheter.

Läs också: – Bästa Xbox One-emulator för Windows-PC

4. Makaron

5 bästa Dreamcast-emulator för 2019

Makaron är en annan bästa Dreamcast-emulator som är speciellt utformad för Windows-användare. Gränssnittet är ganska enkelt, rent och enkelt vilket gör det ännu enklare för nybörjare. Det bästa är att den stöder nästan varje ROM. Det låter dig ladda ner och installera alla typer av ROM och med hjälp av Makaron kan du installera den på vilken dator som helst utan problem. För närvarande är det inte utvecklingsstadiet, men ändå kan det hantera emuleringsprocessen.

5. DEmul

5 bästa Dreamcast-emulator för 2019

DEmul är en av de mest effektiva Dreamcast-emulatorerna som kan användas för att spela Dreamcast-spel på din dator. Det bästa är att den kan stödja nästan alla typer av ROM som fungerar på ett pluginsystem för att ladda spel på din dator. Processen med spelemulering är ganska enkel och snabb med den. Eftersom den stöder alla ROM-skivor kommer du aldrig att möta några problem när du förvandlar din dator till en Dreamcast-spelkonsol. Utöver detta är DEmul i aktiv utveckling vilket innebär att du inte kommer att möta någon typ av problem när du använder den.

Slutsats

Det är allt! Dessa är de bästa Dreamcast-emulatorerna som du kan använda för att konvertera din dator till en Dreamcast-spelkonsol. Jag hoppas att det här inlägget hjälper dig att spela Dreamcast-spel på din dator. Om du tyckte att det var till hjälp kan du dela det med dina vänner, familj och släktingar. Om du har några problem kan du också kontakta oss via kommentarsektionen nedan.

0 Shares