5 bästa nedfallsvapen 4 och var hittar du dem?

0 Shares

Att ha något speciellt och bäst nedfall 4 vapen kan hjälpa dig att snabbt döda dina fiender och hjälper dig också att försvara dig själv. De ger spelaren några speciella förmågor, som att göra målet mer förskjutet eller förgifta dem. Men det är svårare att veta var vapnen kommer att finnas och vilka av dem som är bäst?5 bästa nedfallsvapen 4 och var hittar du dem?

Nu behöver du inte oroa dig för det här för i dag i det här inlägget får du listan över de bästa Fallout 4-vapnen, och du behöver inte ens betala en krona för dem.

1. Rättfärdig myndighet

5 bästa nedfallsvapen 4 och var hittar du dem?

Den rättfärdiga myndigheten är ett slags energivär som kan användas för att göra kritiska skott. Skotten kan göra dubbla skador och den kritiska mätaren fylls 15% snabbare. Du kommer att få detta vapen som en belöning för att ringa armarna under spelet. Det är det första uppdraget du kan göra för stålbrödraskapet. För att börja, prata bara med Palading Danse i Cambridge polisstation.

Läs också: – Bäst Free iPhone-spel

2. Kellogs pistol

5 bästa nedfallsvapen 4 och var hittar du dem?

Kellogs pistol har förmågan att fylla på din AP på kritiska skott gör den till en av de dödliga revolverna i Falldown 4-spelet. Detta kräver en .44 för ammunition som är långt borta från det vanliga. Du kan bara få det här vapnet under återföreningens huvuduppdrag. Det är i Fort Hagen och vapnet är utrustat med Kellog. För att få detta måste du besegra honom och plundra hans kropp för att få pistolen.

Läs också: – Bästa Flash-spel

3. Grognaks yxa

5 bästa nedfallsvapen 4 och var hittar du dem?

Grognaks yxa är ett annat kraftfullt och bästa Fallout 4-vapen som orsakar målet mer skakningar och blödningsskador. Du kan bara hitta detta vapen i nordöstra delen av diamantstaden där Hubris serietidningsbyggnad ligger. Besök bara byggnaden och när du går in i byggnaden, se till vänster, så ser du Gragnaks yxa låst i en glaslåda. Du måste ha de avancerade färdigheterna i lockpicking för att få Gregnaks yxa.

Läs också: – Hur man spelar PS3-spel på PS4-konsolen

4. Le Fusil Terribles

5 bästa nedfallsvapen 4 och var hittar du dem?

Le Fusil Terribles är ett av de bästa Fallout 4-vapnen som kan ladda 32 skalfodral åt gången och orsaka imponerande skador på dina fiender. Den har en speciell förmåga att orsaka 25% extra skada när den används på samma offer. Detta hagelgevär finns på det vältade fartyget i öster som heter “Libertalia”. Använd bara hissen för att gå ombord till platsen och gå sedan upp till toppen där kaptenens stuga är byggd. Vapnet kommer att vara precis framför dig när du går in i rummet.

Läs också: – Bästa 3DS-spel som du måste prova

5. Furious Power Fist

5 bästa nedfallsvapen 4 och var hittar du dem?

Furious Power Fist är ett annat Fallout 4 bästa vapen som kan användas för att orsaka mer vackling och skada på dina mål. Du hittar den bredvid svanens damm till höger om Diamond city. Hela området är täckt av radioaktivitet. Eftersom chefen är ganska stark måste du använda granater och Molotov-cocktails för att besegra honom. Du kan också släppa ner gruvorna och sedan locka chefen in i dem. Efter att ha dödat jätten kan du plundra kraftnäven från hans kropp.

Slutgiltiga tankar

Så ovan är de bästa Fallout 4-vapen som du kan för att orsaka mer skakningar och skador på dina mål. Jag hoppas att det här inlägget hjälpte dig att hitta det bästa Fallout 4-vapnet för dig. Om du tyckte att det här inlägget var till hjälp, glöm inte att dela det med dina vänner, familj och människor som letar efter detsamma.

Från det ovanstående, vilken tycker du är det bästa vapnet? Låt oss veta i kommentarsektionen nedan.

0 Shares