5 spel som Dragon’s Dogma man kan spela för att döda tristess

0 Shares

Ligger på en mystisk ö, Dragon’s Dogma var en thriller lite fokuserad på drakar och oupptäckta mystiska. Ursprungligen lanserades den tillbaka 2012, men senare uppfanns den på nytt med några mer vändningar och mystiska vilket gör det ännu mer spännande och underhållande.spel som Dragon's Dogma

Även om det var spännande nyheter att de kom med några fler vändningar tills folk fick veta om att få åtkomst till det på svaga, vinkiga konsoler. Eftersom de flesta inte har spelkonsoler, skulle det vara svårt för dem att få en smak av dess mystiska och uppdrag från Dragon’s Dogma.

Om du är en av dessa människor har vi hittat några spännande liknande spel som Dragon’s Dogma för dig. Visst är de inte precis som Dragon’s dogma, men alla är underhållande på sitt eget sätt. Så, låt oss ta en titt på liknande spel som drakens dogm.

Bästa spel som Dragon’s Dogma du borde försöka en gång

1. Dark Souls 2

Dark Souls 2 är ett av de liknande och spännande spelen som drakens dogm som tar dig till den mystiska världen av drakar. Äventyret börjar när ett antal demoner försöker invadera och förstöra ditt hemland. Att vara en ledande karaktär måste du kämpa mot dem för att stoppa ytterligare förstörelse.Dark Souls 2

Spelet använder en virtuell valuta med namnet souls som spelare kan använda för att få erfarenhetspoäng och köpa flera vapen och föremål som behövs för att överleva. Den har ett flerspelarläge som gör att du kan njuta av denna thriller tillsammans med dina vänner på enheter som Windows.

2. Dungeon of the Endless

Dungeon of the Endless är en annan pärla bland liknande spel som drakens dogm vars historia börjar med att en grupp överlevande försvinner på en konstig planet. Som en ledande spelare måste du hjälpa dem att fly från den konstiga platsen med hjälp av de förmågor och färdigheter som du får.Dungeon of the Endless

Samtidigt kommer spelare att stöta på flera monster och varelser som kommer att attackera dig. Spelare tappar hälsa vid attack och dör om deras hälsa minskar till noll. Du måste attackera och döda monster medan du försvarar dig från dem.

Kontrollera även: – Spel som spår i Tainted Place

3. Monster Hunter

Monster Hunter är en populär thriller med ett liknande men unikt spel som drakens dogm. Historien börjar med att spelare väljer mellan de många karaktärerna som de får. Under hela historien måste du utföra rollen som en jägare vars primära jobb är att jaga monster och drakar som strövar omkring i hans by.Monster jägare

Spelare har fått flera vapen som ger dem möjlighet att attackera och försvara sig från monster. Längs resan kan du genomföra flera uppdrag och uppdrag för att tjäna valuta i spelet som kan användas för att köpa sällsynta vapen och föremål.

4. Wayward Souls

Wayward Souls är ett av de bästa spelen som drakens dogm vars historia kretsar kring en krigare som är på uppdrag att upptäcka den dolda skatten. Inledningsvis befinner sig spelarna låsta i ett mörkt rum fullt av fiender. Spelaren måste slåss mot dem alla för att gå vidare i resan.Wayward Souls

Längs vägen kommer spelare att stöta på flera saker som kan användas för att slå mot fiender. Efter att ha skämt bort olika strider kommer spelarna att nå sista våningen. Där måste de möta chefen och besegra honom för att hitta den dolda skatten.

5. Bundet av lågan

Bound by Flame är en annan speltitel som liknar drakens dogm som tar dig med på en resa för att bekämpa ondskan. Spelare har fått olika karaktärer och de kan välja bland dem. Var och en av karaktärerna har olika färdigheter och förmågor.Bound By Flame

Under hela resan kommer spelarna att fatta flera beslut och beroende på besluten kommer vissa kapitel att erbjuda en helt ny upplevelse varje gång. Flera följeslagare kommer och går med i spelaren och hjälper dig att slåss mot de starkare varelserna.

Kontrollera även: – Bästa spel som Slime Rancher

Slutord

Det är allt! Dessa är några av de bästa liknande spelen som drakens dogma som du skulle vilja spela just nu. Det är uppenbart att dessa inte är de enda där ute men det räcker för att ge dig den glädje du letar efter. Jag hoppas att du tyckte att vårt blogginlägg var användbart.

Om du tyckte att det var värt din tid, dela det med dina vänner så att de får veta om dessa fantastiska speltitlar. Om du har några förslag till oss, meddela oss också i kommentarsektionen nedan.

0 Shares