6 redo! OnePlus retar OnePlus 6 och öppnar forum för det kommande flaggskeppet

0 Shares

OnePlus 6 6et Reader-teaservideo

Det finns alltid en stor känsla av spänning kring tillkännagivandet av en ny OnePlus-telefon, och detta är något som företaget bara är alltför glatt att spela på.

Vi har redan sett ett läckt foto av den ännu inte släppta handenheten och hört att telefonen har ett iPhone X-stilskår; nu har OnePlus (ganska mycket) bekräftat telefonens namn och startat sin “6et ready!” teaser-kampanj. Medan vi alla utom säkra på namnet har det nu officiellt fastställts att det kommer att kallas OnePlus 6. Tja … nästan.

Se även:

Men även om teaserkampanjen nu kan pågå, ger OnePlus inte mycket om OnePlus 6 ännu. På Twitter – för mycket intresse och spänning – har företaget delat en kort video som hänvisar till “Den hastighet du behöver” innan siffran 6 blinkar i sikte. Tillsammans med “6et ready!” tagline är namnet så nära bekräftat som det kan vara.

För närvarande är det allt vi får, men du kan förvänta dig att teaserkampanjen kommer att ökas flera steg under de kommande veckorna.

Företaget har också öppnat ett nytt OnePlus 6-forum där framtida ägare kommer att kunna diskutera handenheten. Hänvisningen till OnePlus 6 i forumets namn är ytterligare bevis (om mer behövdes) att detta är namnet på telefonen, men det finns fortfarande en utomstående chans att telefonen kan släppas under en annan moniker. För närvarande är forumet hem för bara en handfull trådar, med folk som talar om de relativa fördelarna med hacket, gör förfrågningar om funktioner och diskuterar rykten om specifikationer.

0 Shares