7 saker vi älskar med Samsung Galaxy S8 – och 3 gör vi inte

0 Shares

Vi erkänner det: Touchwiz brukade flippa hemskt. Samsungs anpassade Android-hud kröp in i alla vinklar och krogar i operativsystemet, ersatte ikoner, fyllde din lagring med oönskade appar och verkar göra ändringar bara för det. Jag menar varför vända på bakåt- och senaste tangenterna? De är bakåt jämfört med alla andra Android-telefoner!

Rant över. Tack och lov är årets version av Touchwiz en absolut glädje att använda, med minimala förändringar av Googles bas OS och alternativ för att ändra nästan allt så att du kan få din telefon att fungera exakt hur du vill ha den. Vill du inte ha en applåda? Inga problem, bara stäng av den. Hatar du alla de där luriga gesterna och rörelsekontrollerna? Ditch dem. Och slutligen (äntligen!) Kan du vända tillbaka och senaste knapparna tillbaka till “rätt” sätt.

Samsung har till och med lagt till några tweaks som vi tycker är faktiskt bättre än standard Android-skalet – till exempel kan du svepa upp eller ner var som helst på startskärmen för att öppna din applåda. Det kanske låter trivialt, men det gör det enklare att öppna appen eller spelet du vill ha.

0 Shares