8 Bäst Free Obegränsat VPN för Android 2021

0 Shares

I dagens tekniska era förblir vi alla anslutna till hela världen via internet. Samtidigt riskerar vi mycket av vår information eftersom de utsätts för världen. Vi surfar på många webbplatser i våra dagliga liv och vissa av dem kan blockeras på grund av vissa sekretessproblem av regeringen.Free  Obegränsat VPN för Android

Det är här en VPN spelar in. En VPN är ett verktyg som ger dig ett extra lager av säkerhet samtidigt som du ger dig möjlighet att strömma begränsat innehåll. Det finns många olika VPN-nätverk tillgängliga på internet, men bara ett fåtal av dem är värda att överväga.

Här har vi handplockat och delat en lista med några bästa gratis obegränsade VPN för Android 2021.

Lista över bästa Free Obegränsat VPN för Android 2021

1. Hotspot Shield

Hotspot Shield är en av de bästa gratis obegränsade VPN för Android som belönar dig med 500 MB gratis data varje dag. Du kan använda den för att surfa på nätet, kontrollera e-post, strömma ditt favoritinnehåll online. Den fria versionen erbjuder dig 256-bitars krypteringssäkerhet medan du surfar på internet.

Det fungerar perfekt på nästan alla plattformar inklusive Android, iOS och Windows. Den kan låsa upp de flesta premium-strömmande nätverk som Netflix och Amazon Prime. Det tar knappast mer än en sekund att skapa ett konto där och börja använda sina tjänster.

2. PrivatVPN

PrivateVPN är ett annat välkänt namn bland de bästa gratis obegränsade VPN för Android 2021. Det erbjuder dig obegränsad bandbredd och data tillsammans med möjligheten att ansluta upp till sex enheter samtidigt. Deras tjänster är supersäkra med 256 kryptering och en problemfri och stark policy utan loggar.

Det kan avblockera flera premiumplattformar inklusive HBO, Netflix, Amazon Prime och BBC iPlayer. Du kan använda deras tjänster på alla enheter som Android, iOS och Windows. Det finns mer än 60 olika platser att ansluta och tar bara ett tryck för att ansluta.

3. ProtonVPN

ProtonVPN är en av de bästa gratis obegränsade VPN för Android år 2021 som erbjuder dig obegränsad tillgång till deras tjänster. Det har tre olika platser att erbjuda inklusive USA, Nederländerna och Japan. Du kan klicka på någon av dessa platser för att ansluta.

Du kan komma åt deras tjänster på alla enheter inklusive Android, iOS, Windows och macOS. Med sin robusta teknik kan du låsa upp valfri torrentplattform och ladda ner filer säkert och det också utan några begränsningar.

Kontrollera även: – 1337x proxy- och spegelwebbplatser

4. TunnelBear Free VPN

TunnelBear är ett annat populärt namn bland de bästa gratis obegränsade VPN för Android 2021. Det erbjuder dig mer än 20 olika serverplatser för att ansluta gratis. Deras gränssnitt är vackert utformat som gör det mycket lättare för alla att komma åt sina tjänster.

Du kan avblockera allt geografiskt begränsat innehåll som finns tillgängligt med deras kraftfulla servrar. Det bästa är att deras tjänster är supersäkra med 256-bitars kryptering tillsammans med en bra policy utan loggar. Du kan njuta av deras tjänster på nästan alla enheter som Android, iOS och Windows.

5. Turbo VPN

Turbo VPN är en av de bästa gratis obegränsade VPN för Android kända för sin bästa prestanda, enkelhet och tillförlitlighet. Deras plattform är helt gratis att använda och erbjuder dig upp till 10 olika serverplatser för att ansluta och surfa på nätet.

Det tar bara ett enda tryck för att aktivera VPN-tjänsten. När och när anslutningen upprättas kan du helt enkelt besöka vilken geografisk begränsad plattform som helst och börja strömma ditt favoritinnehåll online. Du kan ladda ner den från Google Play Store.

6. VPN-robot

VPN Robot är en av de bästa gratis VPN-plattformarna som erbjuder dig mer än 7 olika serverplatser att ansluta. Det kräver en fungerande internetanslutning för att fungera korrekt. Deras plattform är helt gratis tillsammans med några annonser i appen. Du kan klicka på vilken serverplats som helst och börja surfa på nätet och streama geobegränsat innehåll tillgängligt på internet.

7. Snap VPN

Snap VPN är ett annat välkänt namn bland de bästa gratis obegränsade VPN för Android år 2021 där ute. Plattformen levereras med mer än 5 olika serverplatser som du kan ansluta till. Allt som krävs krävs en stabil internetanslutning och en kompatibel enhet för att fungera perfekt. Du kan helt enkelt trycka på vilken serverplats som helst och avblockera alla populära streamingplattformar som finns tillgängliga.

8. Hastighet VPN

Som namnet antyder är Speed ​​VPN en populär plattform som låter dig ansluta via olika serverplatser tillgängliga på deras plattform. Varje session varar i 60 minuter och du kan ansluta till deras plattform med bara ett enda tryck. Appen kan laddas ner från Google Playstore.

Slutord

Det är allt! Dessa var det bästa gratis obegränsade VPN för Android 2021, du kan komma åt blockera geobegränsat innehåll tillgängligt på webben. De flesta av dem är helt gratis att använda och erbjuder flera serverplatser att ansluta.

Om du tycker att vår artikel är användbar, glöm inte att dela den med dina vänner så att de får veta om dessa fantastiska VPN-plattformar. Om du känner till någon annan liknande plattform kan du gärna dela den i kommentarsektionen nedan.

0 Shares