9to5Google Presentguide: Gåvor i sista minuten för Android-fansen

0 Shares

Om du är något som jag har du knappt börjat köpa presenter till din familj och vänner, och det börjar verkligen börja med att julen är drygt en vecka borta. Bra att Amazon Prime 1-dagars frakt existerar, eller hur? Här är några av våra bästa val i sista minuten för Android-fans – det enda kravet är att de är tillgängliga för frakt eller hämtning i butik i tid till jul …

Sista minuten smarta hemredskap

Om det finns en sak som är absolut oöverträffad för Android-fans i ditt liv, är det lite Google-assistent-driven smart hemutrustning. Varje tusenårig teknisk nörd vill smarta sitt hem eller lägenhet, men i stort sett ingen vill spendera pengarna för att göra det rätt. Så varför inte göra det för dem?

Högst upp på vår lista för den kategorin skulle vara Google Nest Hub (tidigare känt som Google Home Hub) och Nest Hub Max. Dessa smarta skärmar är perfekta för en tonårings säng, köksbänken eller till och med för garaget. Var som helst du kan använda Google Assistant-hjälp för timers, larm, recept och smart hemkontroll är ett Nest Hub perfekt.

En del av det som gör Nest Hub till en bra sista-minuten-gåva är att alla olika modeller är relativt prisvärda och allmänt tillgängliga. Beställ bara en online eller ta dig till närmaste Best Buy, Walmart eller annan återförsäljare – de finns nästan var som helst. Amazon är dock undantaget, eftersom Google och företaget från Seattle, Washington bara inte kan komma överens. Letar du efter en affär? Best Buy erbjuder 2 Nest Hubs för $ 99 när detta skrivs, och Walmart erbjuder en gratis Home Mini vid köp av en.

Också idealiska smarta skärmdrivna enheter från Google Assistant? Liknande produkter som Lenovo Smart Clock och Lenovo Smart Display tillverkas inte av Google, men de är lika berömda och fungerar nästan identiskt med Googles erbjudanden. Smart Clock ger dig en liten skärm, medan Lenovo Smart Display är ett slags lyckligt medium mellan Googles alternativ.

Om jag bara skulle rekommendera en annan smart hemprodukt som en sista-minuten-köp för Android-fläkten i ditt liv, måste det vara Nest Thermostat E. Detta är en smart hem-enhet som jag använder personligen och den som jag definitivt få ut mesta möjliga av. Om personen du köper från inte redan har en smart termostat av något slag, är det definitivt den du får.

Nest Thermostat E

Att köpa en termostat som en julklapp kan tyckas lite konstig, men lita på mig här – den här kommer att välkomnas med öppna armar. Nest har gjort ett bra jobb med att se till att deras termostater är så kompatibla som möjligt med ett otroligt stort antal HVAC-system, och chansen är att din lyckliga mottagare inte behöver göra mycket mer än en 15 minuters självinstallation för att komma igång med sin smarta hem äventyr. Du kan få Nest Thermostat E från Amazon för bara $ 130 med 1 eller 2 dagars Prime-frakt på de flesta ställen.

Några fler sista-minuten-rekommendationer för smarta hem som kommer före jul med Prime Shipping:

Skaffa dem ett par bra hörlurar

Om din Android-presentmottagare i sista minuten använder en telefon (um, läser du den här artikeln?), Är chansen att de också kan använda ett nytt eller uppgraderat par hörlurar. Eftersom smartphones har dödat 3,5 mm-hörlursuttaget under de senaste åren (det finns en adapter för det), inser många att deras Bluetooth-hörlursamlingar är lite för tunna för att möta alla liv-i-2020-behov. I synnerhet kanske du vill överväga att köpa din Android-älskade ett par fina hörlurar för resor eller flygplan.

Precis som Google Nest Hub finns moderna, avancerade, brusreducerande hörlurar verkligen tillgängliga och är en perfekt present till nästan vem som helst. Till och med mig personligen – jag insåg just denna vecka att jag inte äger ett par brusreducerande burkar för ett par veckors flygresa, och jag önskade verkligen att jag gjorde det när jag steg upp på det planet. Ditt genomsnittliga par Bluetooth-hörlurar gör bara inte tricket i ett plan, och de uber-populära AirPods säkert inte.

Det finns få alternativ för brusreducerande hörlurar mitt i denna kategoris prisklass som sticker ut bland publiken. Det är Sony WH1000XM3 och den mycket jämförbara Bose QuietComfort 35 II. De kommer båda in på cirka $ 250 – $ 200 beroende på var du köper dem och när, men Amazon erbjuder gratis en-dags frakt för de flesta Prime-medlemmar, så hopp på det om du vill få dem i tid till jul. Om du letar efter något lite billigare som en sista minuten-present till Android-fläkten i ditt liv, kanske kolla in Sennheiser HD 4.50, och om du vill gå all-out, kanske de nyare Bose Wireless Headphones 700 skulle vara bättre.

Laddtillbehör är alltid välkomna

Om din giftee använder en Android-telefon är det ganska säkert att de måste ladda den enheten dagligen. En gåva som definitivt skulle bli en hit skulle vara några extra laddningstillbehör. Även om någon redan har alla pluggar eller laddmattor de redan behöver, kan du verkligen inte ha för många. Har du redan en trådlös laddningslösning bredvid din säng? Varför inte ansluta en trådlös matta i köket också? Du kan verkligen inte gå fel här.

nomadbasstation

Spigen gör en bra trådlös laddningsmatta för ungefär $ 30 som är relativt prisvärd och fungerar med alla de mest populära trådlösa laddande Android-telefonerna. Jag har personligen använt den här och jag gillar verkligen det blå ljuset som du får runt botten så att du vet att din enhet laddas. Om du vet att personen du köper för har flera enheter som behöver laddas samtidigt (läs: AirPods eller andra Qi-aktiverade hörlurar och enheter) Nomad gör också några laddningsnav som jag gillar mycket. Jag granskade faktiskt $ 100 Nomad Base Station och sa att det är en bra lösning för Pixel + AirPods-användare.

Några fler laddningstillbehör som är fantastiska sista minuten-köp för att anlända före jul:

Skaffa dem en Pixel 4 XL

google pixel 4 xl svart fredag ​​prissättning

Google Pixel 4 och 4 XL fick några grova recensioner i år, men det finns en telefon som jag bara aldrig slutar se alla de mest inflytelserika författare och kunniga använder i verkliga livet. Många av dem hade svårt att rekommendera det till de flesta och med goda skäl, men det kan inte förnekas att Pixel 4 och Pixel 4 XL bara är bra Android-telefoner om du kan komma runt batteriproblemen (och vissa skulle hävdar att problemet inte ens existerar för den större modellen). Var noga med att kolla in våra fullständiga recensioner för våra tankar på båda telefonerna:

Mig? Jag skulle säga gå vidare och köp en Google Pixel 4 XL som en sista minuten-present till Android-fansen i ditt liv. Jag tror att det är en av årets bästa Android-telefoner, och även om det har funnits bättre erbjudanden än Amazons 899 $ för den upplåsta 64 GB-modellen (som kommer före jul), handlar det om standard i kölvattnet av Black Friday Pixel-affären extravaganza . Den här telefonen kommer definitivt inte att göra en Android-fan besviken som behöver en ny telefon.

Om allt annat misslyckas, gå med ett presentkort

Är du helt vilse om vad du ska få din Android-telefon med hjälp av nära och kära? Hjälpte ingen av ovanstående rekommendationer dig alls? Här är din lösning: ett presentkort från Google Play. Alla som använder en Android-telefon har Google Play Store, och det är en enorm marknadsplats som är full av oändliga appar och spel. Vad finns det att inte gilla? Om du vill kan du köpa ett presentkort digitalt och skicka det till deras Gmail-konto. Eller om du vill ha något att fysiskt lägga i en strumpa eller ge med ett kort kan du beställa ett fysiskt kort från Amazon med gratis frakt som anländer före jul.

Fler presentguider:

FTC: Vi använder inkomster för auto-affiliate-länkar. Mer.


:

0 Shares