Accell lanserar Thunderbolt 3 Docking Station för Windows 10 och macOS

0 Shares

Under ett tag var det svårt att hitta en anständig Thunderbolt 3-dockningsstation. Åh, det fanns gott om USB-C-dockor, men tro mig, förutom att dela en anslutningstyp, är de inte så bra som TB3-varianter. Enligt min erfarenhet kan USB-C-modeller vara lite problematiska – särskilt med macOS.

Numera finns det dock många Thunderbolt 3-dockor på marknaden. Idag lanserar Accell – ett företag som är känt för att sälja kvalitetsprodukter till överkomliga priser – en TB3-docka som ser ganska vacker och futuristisk ut. I stället för att vara en enkel rektangel, lutar den nedåt på framsidan. Detta är inte bara för utseende – det är utformat för att stötta upp den bärbara datorn för bättre visnings- och skrivvinklar.

Min favoritaspekt är att det inte finns några portar på framsidan. Istället finns två USB-A-portar och 3,5 mm ljuduttag på höger sida, vilket innebär att det blir mer attraktivt när du lämnar något inkopplat. Jag hatar att ha en ljudkabel som går från framsidan av en docka – den ser klibbig ut.

LÄS OCH: Samsung avslöjar flammande snabb NVMe-baserad Thunderbolt 3 bärbar SSD X5

“Denna dockningsstation möjliggör upp till två 4K-skärmar genom DisplayPort- och USB-C-portarna, vilket ger flexibilitet för att förlänga eller spegla skärmar för alla applikationer. Oavsett om det projicerar på en annan bildskärm för möten eller multitasking med flera fönster, så öppnar Thunderbolt 3 många alternativ för ökad produktivitet. Användare kommer aldrig att uppleva lågt batterinivå igen tack vare Thunderbolt 3-kabeln som medföljer dockan. Dessutom är Thunderbolt 3 Docking Station utrustad med fem USB Type A-portar, så att kunderna kan ladda sin mobila enhet, överföra höghastighetsdata från en tummenhet, använda kringutrustning för SSD-kort samt många andra funktioner de kan önska, säger Accell.

Företaget säger vidare, “Utrustad med en Ethernet-port, kommer kunderna att uppleva snabbare och mer stabil internetanslutning än ett Wi-Fi-nätverk. Medan de är anslutna till stationen, behöver användarna inte oroa sig för latensproblem eller avbrott under sina online-möten. och kan njuta av den maximala filöverföringshastigheten. Dockningsstationen, med nätadapter 100-240V och DC-utgång 20V / 6,75A-135W, är komplett med både en amerikansk strömadapter på 4 fot samt en 5,1 fot. EU-adapterkabel. Thunderbolt 3-dockningsstationen är kompatibel med alla Apple- och Microsoft Windows Thunderbolt 3-bärbara datorer. “

Accell delar följande objekt som kommer att finnas i rutan.

1 x Thunderbolt 3-dockningsstation
1 x Thunderbolt 3-kabel (1,6 fot)
1 x nätadapter (20V / 6,75A – 135W)
1 x användarhandbok
1 x snabbstartsguide

Om du vill köpa Accell Thunderbolt 3 Docking Station kan du få det [amazon_textlink asin=’B07GY15HCF’ text=”here” template=”ProductLink” store=”betanews02-20″ marketplace=”US” link_id=’ece43060-c344-11e8-b27b-5f7bb5c95c65′] omedelbart. Medan MSRP är $ 399,99 är det bara $ 299,99 på Amazon. Det finns till och med gratis frakt utan behov av Amazon Prime.

0 Shares