Äger du en Apple Watch? Du måste kolla in den här smarta nya USB-C-laddaren från Satechi

0 Shares

Apple Watch är utan tvekan den bästa smartwatchen på marknaden, men det säger inte så mycket. Wearables är ofta inget annat än ett modeuttalande som maskeras som en viktig del av tekniken. Konsumenterna har dessa stora idéer om att vara mer produktiva och hälsosamma genom att köpa en smartwatch, bara för att upptäcka att den bärbara produkten blir både en anmälan och ytterligare en sak du måste ta betalt. Hej, det kan åtminstone fungera som en Roku-fjärrkontroll idag …

Med detta sagt har Apple Watch många fans, och även om enhetens batteritid har blivit bättre, varar den fortfarande bara en dag i bästa fall – absolut inte veckor. Och så, om du är en vägkrigare, måste du bära en laddare för den i din väska. Men tänk om jag sa till dig att det fanns en ny innovativ Apple Watch-laddare som gör att den officiella laddaren ser ut som skit? Det är sant. Idag släpper den populära tillbehörstillverkaren Satechi den mycket smarta USB-C magnetiska laddningsdockan för Apple Watch.

LÄS OCH: Apple presenterar Apple Watch Series 5 med alltid på displayen

“Håll din Apple Watch driven vart du än går med Satechi USB-C Magnetic Charging Dock. Designad för att passa alla Apple Watch-storlekar. Magnetic Charging Dock har en USB-C-anslutning för att ladda din Apple Watch när den är ansluten till någon strömförsörjning av Type-C USB-C magnetisk laddningsdocka hjälper till att hålla din Apple Watch strömförsörjning och på din handled för när det är viktigast, säger Satechi.

LÄS OCH: Apple Watch-avlyssningssårbarhet tvingar Apple att inaktivera Walkie-Talkie-appen

Företaget säger vidare, “Satechis USB-C magnetisk laddningsdocka är Apple MFi-certifierad för garanterad kompatibilitet med alla Apple Watch-modeller. För att komplettera andra Apple-enheter och tillbehör finns laddningsdockan i en modern, rymgrå aluminiumfinish och den inbyggda -i magnetisk laddningsmodul laddar snabbt en Apple Watch när den är ansluten till vilken USB-C-port som helst, så att användarna aldrig får slut på juice. USB-C magnetisk laddningsdocka har en löstagbar USB-C-kabel, vilket gör den lätt att bära och perfekt för resa.”

Självklart är släktet till denna produkt dess mångsidighet. Den kan anslutas direkt till en iPad Pro, MacBook eller någon annan USB-C-kompatibel bärbar dator – förlängningskabeln krävs inte. Självklart kommer kabeln ibland att vara till nytta, så det är trevligt att ha med i lådan.

USB-C magnetisk laddningsdocka för Apple Watch kan nu fås direkt från Satechi här. Priset är $ 44,99, men under en begränsad tid kan du få det för mindre. Genom att använda koden GIFTSATECHI vid checout sparar du 20 procent. Den koden upphör dock den 26 december, så du bör agera snabbt om du är intresserad.

0 Shares