AirPods har redan sålts ut online – så här får du Apples trådlösa hörlurar före jul

0 Shares

AirPods här

Apples Airpods är utan tvekan väldigt cool teknik. Huruvida de ser fashionabla ut kan dock diskuteras. Medan jag tror att de får användaren att se futuristisk och cool ut, tycker andra att de ser nerdiga ut – som om någon klippte av ledningarna från ett traditionellt par Apple EarPods.

Om du ville köpa AirPods har det varit en väldigt ojämn väg. Efter att Apple meddelat dem försenades de av mystiska skäl. Idag gör dock iPhone-tillverkaren dem tillgängliga online för beställning. Tyvärr, om du inte redan har gjort en beställning så är de i princip sålda. Medan du fortfarande kan beställa dem är leveransdatumet för närvarande fyra veckor från och med nu – långt efter jul. Om du behöver dem tidigare finns det fortfarande hopp. Så här får du dem redan nästa vecka!

“Tillgänglig idag från Apple.com och kommer att börja leverera till kunder och anlända till Apple Stores, Apple-auktoriserade återförsäljare och utvalda operatörer nästa vecka. AirPods kommer att levereras i begränsade mängder vid lanseringen och kunder uppmanas att kolla online för uppdateringar om tillgänglighet och beräknade leveransdatum. Butikerna kommer att få regelbundna AirPod-transporter “, säger Apple.

LÄS OCH: Apple AirPods kommer för alltid att förändra den trådlösa hörlursindustrin

Enligt Apple är kvantiteterna mycket begränsade, och detta är tydligen mycket sant eftersom AirPods såldes ut online nästan direkt. Så, hur kan du få dem i tid till jul om du inte redan beställde dem? Old school brick-and-mortar shopping. Ja folkens, du bör förbereda dig för att vänta i kö hos Apple-butiker eller andra återförsäljare som ditt enda hopp. Apple lovar att butiker kommer att ha lager från och med nästa vecka.

AirPods4week

Om det finns en Apple-fläkt i ditt liv som vill ha AirPods, måste du ganska mycket slå läger framför en butik eller riskera att göra dem besvikna. Det är sant att du kan beställa dem online och skriva ut kvittot med ett löfte om 2017 leverans, men det är lite tråkigt. Som en sista utväg kan du naturligtvis betala för mycket på eBay och liknande webbplatser, men det kan kännas som rån.

Som någon som snabbt beställde dem är mina planerade att levereras den 21 december 2016 – långt före juldagen. Fortsätt kontrollera BetaNews för både unboxing och recension.

0 Shares