Alldocube NuVision 2in1 Windows-surfplatta blir officiell och snart tillgänglig på marknaden

0 Shares

Alldocube är en annan av de tekniska giganterna i Kina, känd för att göra MP3, MP4, surfplattor, datorer och andra elektroniska enheter. Företaget syftar under en tid att fånga den internationella marknaden genom att lansera alla typer av tekniska enheter. Så det är dags för ytterligare en Windows 2-i-1 att komma i hyllorna, efter receptet “surfplatta som konverterar till en bärbar dator”. Alldocube levereras med en annan spektakulär produkt, den Alldocube NuVision 2in1 Windows-surfplatta som kommer med massor av fantastiska funktioner och ett mycket hänsynsfullt pris.

Alldocube NuVision 2in1 Windows-surfplatta integrerar en Intel Celeron N3350-processor, en Dual Core Apollo Lake tillverkad i 14nm och som integrerar en Intel HD Graphics 500 GPU, en enkel modell som också har en mycket låg förbrukning eftersom den svänger mellan 4 och 6W TPD. Denna 2 i 1 innehåller 4 GB LPDDR4 RAM förutom 64 GB eMMC-lagring, en microSD-kortläsare som tar emot kort med upp till 128 GB kapacitet och det verkar som att det inte inkluderar expansionsalternativ för intern M.2 SSD-disk.

Alldocube NuVision 2in1 Windows-surfplatta har en 11,6-tums IPS OGS-pekskärm med FHD-upplösning på 1920 x 1080 pixlar och med en 2MP webbkamera med en mikrofon på toppen. Vi har också WI-Fi AC, Bluetooth 4.0, ett 7,6 v / 4000 mAh batteri, ett 3,5 mm ljuduttag och en USB Type-C-kontakt för laddning och data. På designnivå sticker metallkroppen ut, vikten är cirka 766 g och måtten är 289 x 180 x 8,6 mm, det magnetiska tangentbordet som uppfyller funktionerna i ett transportskydd kommer snart att köpas separat, detaljer om den digitala pennhållaren. Operativsystemet som är installerat som standard är Windows 10 Home i sin 64-bitarsversion.

Alldocube NuVision 2in1 Windows-surfplatta har många möjligheter att bli en stor hit för företaget om de marknadsför det till rätt pris. Du kan hålla koll på deras officiell hemsida för mer information när den officiellt släpps.

0 Shares