Alldocube Thinker är en premiumbärbar dator med Intel Core m3-7Y30

0 Shares

Valet av en anpassad bärbar dator idag har blivit svårt eftersom de befintliga modellerna faktiskt är tusentals. Speciellt om du letar efter en Windows 10-bärbar dator är Apples val begränsat till bara några olika modeller. Efter att Intel rapporterade brist på processorer förra året, när tiden är slut, börjar saker och ting dra sig tillbaka och fler modeller börjar visas. Ett av företagen som släpper en ny version av -end Alldocube modell, som kräver att en topptillverkare fyller på den på sina Windows 10-enheter.

Detta Tänkare Alldocube levereras med en 13,5 “3: 2 3K (3000 × 2000-upplösning) skärm och en Intel Core M3-7Y30-processor med HD Graphics 615. Naturligtvis kan en avancerad enhet ha något mindre än 8 GB RAM och en 256 GB SSD för processorprestanda och prestandastörningar och stöder dual-band WiFi AC, ett stort batteri, Bluetooth 4.0 och två 2xUSB 3.0 / 1xUSB Type-C-portar.

Tangentbordet ger anständig återkoppling med rätt nivå på våren och resan. Strömknappen finns på tangentbordet, strax under backstegstangenten, med tre små statuslampor placerade ovanför funktionstangenterna F2 och F3.

Pekplattan är tillräckligt hög och utnyttjar den extra bredden som tillhandahålls av skärmformatet 3: 2 i full utsträckning, plus enstaka och flerfingergester fungerar utmärkt utan fördröjning. Observera att pekplattan integrerar en fingeravtrycksläsare som kommer till nytta.

För att uttrycka det kortfattat är det svårt att hitta en bärbar dator som är bärbar med hög skärmupplösning och en låg prislapp som Alldocube Thinker. Surface Book kostar flera gånger mer än Thinker, om du vill anamma den typ av upplevelse som Surface Book levererar, har Alldocube Thinker en god chans. Mer information finns i officiell hemsida.

0 Shares