Alldocube X är ett billigt ‘Samsung Galaxy Tab S4-mördare’

0 Shares

Alldocube X

De stora nyheterna från Samsung var nyligen lanseringen av Galaxy Note9-smarttelefonen, men företaget lanserade också en Android-surfplatta i form av Galaxy Tab S4. Från $ 649 kan surfplattan vara utom räckhåll för många människor, men Alldocube X är ett billigt alternativ.

Denna 10,5-tums Super AMOLED-surfplatta började livet som en Indiegogo-kampanj, och den finansierades 180 procent på bara 24 timmar. Prissatt till $ 269 och kommer att släppas i oktober, Alldocube X faktureras som en “Samsung Galaxy Tab S4-mördare” – men kan den uppfylla detta otroligt djärva påstående?

Se även:

Alldocube X kör Android 8.1 Oreo och drivs av ett MediaTek MT8176-chip som körs på 2,1 GHz samt en IMG Power VR GX6250 GPU. Det finns 4 GB LPDDR3 RAM samt 64 GB eMMC, som kan utökas med hjälp av ett microSD-kort. Den 10,5-tums Super AMOLED-skärmen har en upplösning på 2560 x 1600 pixlar och måtten på helmetalltavlan är 45 mm x 175 mm x 6,9 mm.

8000 mAh-batteriet stöder Pump Express 2.0 snabb laddning via USB-C-porten och andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar en fingeravtrycksscanner och två 8MP-kameror. Ljudet kommer med tillstånd från Asahi Kasei Microdevices (AKM) AK4376A.

Mediatek MT8176 SoC som driver surfplattan kanske inte är överst i sortimentet, men det är verkligen bättre än du hittar i många tabletter som delar Alldocube Xs prispunkt. Det finns också bra nyheter från XDA Developers:

Denna speciella surfplatta har en unik funktion som Android-entusiaster kommer att älska. Vi samarbetar med företaget för att starta ett utvecklingsprogram inom en snar framtid när enheten startas. Vi kan inte gå in i detalj ännu, men du bör definitivt hålla ögonen öppna för det. Eftersom den lanseras med Android 8.1 Oreo, kom ihåg att den också stöder Project Treble!

Kolla in videon nedan för att få en känsla för surfplattan:

Samsung Galaxy Tab S4 mördare? Kanske inte – men det är en sprickande tablett för pengarna.

Vi har en Alldocube X på väg att testa, så det tar inte lång tid innan vi kan berätta exakt hur det är att använda.

Under tiden kan du ta reda på mer om surfplattan och engagera dig i projektet på dess Indiegogo-sida.

0 Shares