Amazon lägger till fler Android ‘Prime Exclusive Phones’ från Nokia, Motorola och Alcatel

0 Shares

Amazon_Prime_Phones_2017

Vissa människor gillar inte annonser, men jag gör det. De är ett utmärkt sätt att lära sig om nya produkter samtidigt som de hjälper till att betala för “gratis” innehåll. Folk tycker att jag är galen när jag säger det, men många gånger bryr jag mig inte om att spola framåt reklam när jag tittar på min DVR. Heck, under 2017 finns det så mycket bra innehåll som subventioneras av annonser, såsom nyhetsartiklar, YouTube-videor och naturligtvis både tv och radio. Om det inte vore för annonser skulle du förmodligen vara “nickle-and-dimed” vid varje tur.

Ett bra exempel på annonser som hjälper konsumenter är Amazons ‘Prime Exclusive Phones’ -program. Konsumenten får rabatt på smarttelefonen genom att gå med på att se annonser på enhetens låsskärm. Det tvingas inte köparen – de får välja om det är värt det för dem. Det ger faktiskt konsumenten. Idag introducerar Amazon ytterligare fem telefoner i systemet från Motorola, Alcatel och för första gången Nokia.

“Den nya Nokia 6, den första Android-enheten i USA från HMD Global, initialt endast tillgänglig på Amazon och den första Nokia-telefonen i Prime Exclusive Phones-serien, kommer att finnas tillgänglig för endast $ 179,99 – vilket sparar Prime-medlemmar $ 50 i hela detaljhandeln Alcatel utökar också sitt sortiment i programmet med tre nya enheter: Alcatel IDOL 5S för endast 199,99 USD för Prime-medlemmar (80 $ rabatt på hela försäljningspriset – den största rabatten som någonsin erbjudits för en Prime Exclusive Phone), Alcatel A50 för endast 99,99 USD för Prime-medlemmar (50 $ rabatt på hela försäljningspriset), och Alcatel A30 PLUS, tillgänglig för endast 79,99 $ för Prime-medlemmar (även 50 $ rabatt på hela försäljningspriset). Motorolas nyligen aviserade Moto E4 erbjuds till 99,99 $ för Prime medlemmar ($ 30 rabatt på hela försäljningspriset), säger Amazon.

LÄS OCH: OnePlus 5 vs Essential Phone – vilken Android-flaggskeppssmartphone ska du köpa?

Charlotte Maines, General Manager, Prime Exclusive Phones förklarar, “För ett år sedan introducerade vi Prime Exclusive Phones som ett sätt att ge friheten för olåsta Android-enheter till våra Prime-medlemmar – till otroliga priser. Vad som började med två telefoner, BLU R1 HD och Moto G4 har nu vuxit till 10 smartphones i vår Prime Exclusive-serie – varav många är bland de bästsäljande och högst rankade upplåsta telefonerna som finns tillgängliga på Amazon. Vi är mycket glada över reaktionen vi har sett från Prime medlemmar och är glada att lägga till ännu fler alternativ för våra kunder med dessa helt nya telefoner från Alcatel och Motorola, och vårt senaste tillskott i programmet – Nokia-telefoner. “

Medan många konsumenter kommer att vara glada över den vackra Nokia 6 och den prisvärda Motorola Moto E4, räkna inte ut Alcatel. Företaget är mindre känt än de andra två, men det gör också riktigt bra hårdvara. Du kan antagligen inte gå fel med någon av dessa enheter – speciellt till dessa priser!

Om du vill förbeställa en av dessa smartphones klickar du bara på länkarna nedan.

Vilken Amazon Prime Exclusive Phone kommer du att köpa? Berätta för mig i kommentarerna nedan.

0 Shares