Amazon-smarttelefonen har sex kameror och en 3D-skärm

0 Shares

Amazons smartphone använder i stället fyra framåtvända infraröda kameror (en i varje hörn) för att spåra huvudet, vilket gör att skärmens kameravinkel praktiskt taget kan justera sig för att ge effekten av en 3D-vy, vilket visas i iPad-appens video ovan.

Det kommer att finnas olika delar av Amazons smarttelefons programvara som utnyttjar den glasfria 3D-effekten, inklusive 3D-menyer och ikoner.

Interactive3D-produktbilder på Amazons webbutik kan också vara en annan möjlighet, förutom en 3D-kartapplikation.

När det gäller råa specifikationer har Amazon-smarttelefonen en namnlös Snapdragon-processor (sannolikt 800, 801 eller 805), tillsammans med 2 GB RAM, en 4.7in 720p-skärm och en 13MP-kamera. Det finns också en vanlig framåtvänd kamera för röstchattar och selfies.

Vi förväntar oss att den kör en mycket kraftigt modifierad version av Android som liknar Kindle Fire HDX och Fire TV.

Amazon-smarttelefonen är för närvarande skyddad av ett säkert fodral för att dölja sin design, men om den är sammansatt liksom dess motsvarigheter till Fire HDX-tabletter, blir vi glada.

Intressant är att Amazon enligt uppgift arbetar med två smartphones – den mer kraftfulla som förväntas lanseras i USA under sommaren. Enheten med lägre kostnad (som vi antar inte delar strömmen och 3D-skärmen) släpps sedan vid ett senare tillfälle.

Det är all tillgänglig information för tillfället, men vi kommer säkert att uppdatera dig med fler nyheter så snart vi får det.

LÄS MER: Amazon-telefon kommer – med glasögonfri 3D-skärm

[BGR]

0 Shares