Amazon tar bort låsskärmsannonser från Prime Exclusive Phones

0 Shares

Amazons Prime Exclusive Phone Program är mycket beundransvärt. Det är sant att Amazon själv drar nytta av att sälja dessa enheter, men i slutändan är de sanna vinnarna konsumenter. Om du inte är bekant, är dessa Android-telefoner mycket låga eftersom de subventioneras av låsskärmsannonser. Det gör det möjligt för människor som kämpar ekonomiskt (eller de som bara gillar att spara pengar) att uppnå en solid telefon till ett överkomligt pris.

Idag blir Prime Exclusive Phone-programmet ännu bättre. Ser du, Amazon släpper låsskärmsannonserna! Med andra ord kan Prime-medlemmar nu göra prisvärda telefoner utan gimmicks. Amazon kommer även att ge ut uppdateringar till befintliga Prime-telefoner för att ta bort annonser från dem också. Trevlig!

“I takt med att smarttelefonteknologin har utvecklats vill vi också utveckla Prime Exclusive Phone-upplevelsen för att säkerställa att kunder enkelt kan använda funktioner som telefonens mobila upplåsningsteknik som ansiktsigenkänning och fingeravtryckssensorer, samt kunna anpassa enhetens låsskärmar med foton eller tapeter. Kunder som för närvarande använder en Prime Exclusive Phone kommer att få en gratis uppdatering från och med den här veckan med denna ändring, som tar bort erbjudanden och annonser på låsscreen, säger Amazon.

LÄS OCH: LG G6, G6 +, Q6 och X laddning tillgänglig via Amazon Prime Exclusive Phones

Online-bokhandlaren säger vidare, “Prime Exclusive Phones kommer att fortsätta erbjudas exklusivt för Prime-medlemmar med rabatterade priser och kommer att vara tillgängliga olåsta, vilket ger kunderna friheten och flexibiliteten att välja den trådlösa operatör och service som bäst passar deras behov. Med en enda inloggningsupplevelse, Prime Exclusive Phones ger Prime-medlemmar snabb och enkel tillgång till sina Prime-fördelar genom ett förinstallerat urval av populära Amazon-appar. “

Innan vi hämtar för mycket beröm på Amazon har Google ryktats att planera att förbjuda annonser från Android-låsskärmar. Detta kan vara mer ett förebyggande drag än något hedervärt. Med det sagt, vem bryr sig verkligen om varför det händer – låt oss bara glädja oss över att annonserna försvinner!

Är det mer troligt att du köper en Prime Exclusive Phone från Amazon nu när låsskärmsannonserna försvinner? Berätta för mig i kommentarerna nedan.

[UPDATE] Med annonserna försvinner höjer Amazon priserna på dessa telefoner med $ 20; inte världens ände, men ändå en besvikelse. Med det sagt är dessa telefoner fortfarande ganska överkomliga även till ett något högre pris.

0 Shares