Amazons smartphone avslöjad i påstådd läckt render

0 Shares

Om bilden ovan ska tros får vi vår första fullständiga, osmyckade glimt av Amazons debutsmartphone.

BGR erhöll skottet, som sägs vara en intern referensrendering för grafiska formgivare hos online-återförsäljaren, och det matchar bra med tidigare läckta foton och detaljer om den länge ryktade enheten.

Som visat verkar telefonen inte sikta på en distinkt estetik, som kommer ut som en oskyldig blandning av en iPhone 5c och en Galaxy S5, eller egentligen några anmärkningsvärda nya telefoner.

Vi har hört mycket om Amazons smarttelefonambitioner nyligen, med enheten sägs ha en hel del sex kameror, inklusive fem på framsidan som möjliggör omfattande huvudspårning för att stödja sin 3D-skärm. Det gör att skärmens effekter kan fungera från mer än en vinkel, vilket ger ett överlägset resultat jämfört med Nintendo 3DS.

Annars är det ryktet att enheten har en 4,7-tums 720p-skärm och fyrkärnig Snapdragon-processor med 2 GB RAM-mellanspecifikationer, i linje med Amazons värdefulla tillvägagångssätt – och en översedd version av Android som den som ses på sin Kindle Fire tabletter. Det innebär sannolikt också att appar, spel och media bara kommer att finnas tillgängliga via Amazons egna digitala butik.

Vi är intresserade av den så kallade Prime Data-planen som ryktas, men det är oklart vilka typer av förmåner som kommer att erbjudas med datapaketet. Amazons smartphone förväntas ut under tredje kvartalet i år, så vi kommer förhoppningsvis att höra något officiellt snart.

[Source: BGR]

LÄS MER: Amazon-smarttelefonen har sex kameror och en 3D-skärm

0 Shares