Android 10 tar sig till alla nya OnePlus-telefoner – 5, 5T, 6 och 6T

0 Shares

Android 10

OnePlus har ett stort rykte för att stödja sina telefoner mycket längre än andra tillverkare och leverera inte bara säkerhetsuppdateringar utan också nya versioner av Android i två år eller mer. Med Android 10 är sakerna oförändrade.

Vid den brittiska lanseringen av OnePlus 7T Pro avslöjade företaget sina planer för att lansera Android 10-baserade versionen av OxygenOS till äldre telefoner. Det kommer drygt en månad efter lanseringen av Android 10, och alla med en OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6 eller OnePlus 6T kommer att behandlas för en uppdatering.

Företagets grundare Carl Pei sa: “På OnePlus vill vi göra kvalitetsprodukter som klarar tidens test och är engagerade i att uppdatera våra äldre enheter så att du kan njuta av dem längre”.

Kanske inte överraskande är det de nyare telefonerna som kommer att få Android 10-behandlingen först. Som beskrivs i ett inlägg i OnePlus-supportforum kommer Oxygen 10.0 Open Beta för OnePlus 6 och OnePlus 6T att lanseras senare denna månad, och en slutgiltig version av Android 10-baserade operativsystem förväntas i november.

När det gäller OnePlus 5 och OnePlus 5T har datumen för betaprogrammet inte meddelats men företaget siktar på att släppa Android 10-uppdateringen under andra kvartalet 2020.

0 Shares