Android 9.0 Pie-baserade Oxygen OS Open Beta 1 landar på OnePlus 6

0 Shares

OnePlus 6 Android Pie Open Beta

Om du har en OnePlus 6 kan du nu få din första smak av Pie när Android 9.0-baserade Open Beta har anlänt.

OnePlus är ofta bland de första tillverkarna av mobiltelefoner som släpper upp uppgraderingar till de senaste Android-versionerna, och saker är inte annorlunda med Pie. För tillfället är det inte klart hur många beta det kan finnas, eller när OnePlus avser att släppa den slutgiltiga versionen av den lite anpassade versionen av operativsystemet, men denna betaversion är det första steget på den resan – åtminstone för dem som inte frestades av den tidigare förhandsgranskningen av utvecklaren.

Se även:

Eftersom detta är en pre-release-version görs inte Android 9.0 Pie-baserad Oxygen OS Open Beta 1 tillgänglig som en OTA-uppdatering. Istället måste alla som är intresserade av att testa det manuellt ladda ner och sidladda programvaran – och acceptera riskerna med att göra det. När du har installerat betaversionen kommer framtida betaversioner att finnas tillgängliga som OTA-uppdateringar.

Uppgraderingen till den senaste versionen av Android innehåller följande nya funktioner och alternativ:

Uppdatera systemet till Android 9.0 Pie

Helt nytt användargränssnitt för Android P Ny Android P-gestnavigering Andra nya funktioner och systemförbättringar

Integrerade OnePlus-anpassningsfunktioner

Anpassad accentfärg anpassning Nytt Stör-läge med justerbara inställningar Nytt spelläge 3.0 Lagt till textmeddelandeläge Tillagt meddelande för tredje parts samtal

Eftersom detta är en betaversion kan du förvänta dig att stöta på några problem här och där, och OnePlus lyfter fram ett antal kända problem:

Vissa applikationer kanske inte fungerar som förväntat när de körs på denna betaversion Google Pay-tjänsten fungerar inte. Google Play Butik kan visa “Enheten är inte certifierad av Google”

Om du är intresserad av att testa beta, hittar du fullständiga instruktioner för nedladdning och installation av det i OnePlus-forumet.

0 Shares