Android-användare, kanske du snart kan köpa ljudböcker från Google Play

0 Shares

En APK-nedbrytning av version 8.4 av appen Google Play Store visar att det kan vara några spännande förändringar i horisonten för Android-användare.

Den kanske mest intressanta uppenbarelsen är att Google verkar vara på väg att introducera ljudböcker till butiken. Det betyder att du snart kan rensa sådana som Audible och köpa dina ljudböcker direkt från Google – och det kan också finnas gratis ljudböcker! Nedbrytningen visar också att det också finns nya alternativ för aviseringar och uppdateringar av appar.

Se även:

Medan inget ännu har meddelats av Google, har Android Police grävt in i koden för Google Play Store v8.4 och avslöjat några intressanta skatter. Av särskild anmärkning är två strängar i koden: Ljudbok% 1 $ s och Ljudbok Free

Dessa verkar hänvisa till nya alternativ för ljudböcker som mycket väl kan komma i en framtida version av Play Store; Det finns ingen indikation på att en lansering av en ljudbok är nära förestående.

Ytterligare kodanalys tyder på att Google också planerar att föra ett app- och spelaviseringssystem till Play Store, även om det inte riktigt är klart vilken form dessa kommer att ta.

Meddelanden
Ni är alla ihåg
Viktiga meddelanden om dina favoritappar och spel live här
% 1 $ s:% 2 $ s

Andra kommande funktioner verkar inkludera försvinnandet av alternativet “vänta på Wi-Fi” när du uppdaterar eller laddar ner stora appar och ankomsten av en ny automatisk uppdateringsfunktion för endast systemappar.

Bildkredit: alexkich / Shutterstock

0 Shares