Android-emulator BlueStacks 4 ger enorma prestandaförbättringar

0 Shares

BlueStacks

Den senaste versionen av den populära Android-emulatorn för Windows, BlueStacks 4, är nu tillgänglig, vilket ger en enorm prestationsförstärkning jämfört med sin föregångare. Den nya versionen ser också emulatorn hoppa från KitKat till Nougat som bas – specifikt Android 7.1.2.

Utvecklarna säger att BlueStacks 4 är många gånger snabbare än Samsung Galaxy S9 + – eller “någon mobil på jorden” enligt blurb – och har Hyper-G-grafik för oöverträffad grafik i spel. Men förutom prestanda finns det många andra förändringar i den senaste versionen av denna emulator.

Se även:

Medan BlueStacks kan användas för att köra ett brett utbud av appar, är det verkliga fokuset på spel – därav vikten som läggs på prestanda. Det finns ett nytt gränssnitt, och hudstöd innebär att om du inte gillar hur programvaran ser ut kan du ändra den för att passa din smak. Det finns också en ny Instance Manager och ett omdesignat verktyg för nyckelmappning för att anpassa spelkontroller.

Introducerar den nya versionen av programvaran, säger dess utvecklare:

Gränssnittet är inte det enda som är nytt här. BlueStacks 4 är också en annan typ av djur under huven. Vi har gjort många uppdateringar bakom kulisserna för att ge dig bättre prestanda än någonsin. BlueStacks 4 kan nu använda din dators resurser mycket mer effektivt, och först och främst startar den mycket snabbare. Med CPU- och GPU-förbättringar kan du nu få mer FPS i spel utan att ge avkall på grafikkvaliteten. Faktum är att BlueStacks 4 visade sig vara 8 gånger snabbare än den senaste iPhone 10 eller Samsung S9 +. Du kommer att se att varje spel, inklusive PUBG Mobile, går mycket snabbare och mer effektivt än tidigare. De kommer också att fungera smidigare. Vi dödar bokstavligen alla andra surfplattor och mobiltelefoner när det gäller prestanda: Inte bara det, vi erbjuder dig den smidigaste mobilspelupplevelsen på PC tillsammans med multitasking-funktioner, vilket inte alls är möjligt på mobila enheter. Vår nya och patenterade on-demand-arkitektur möjliggör en djupare integration mellan Android och Windows – den typ du aldrig har sett förut.

Förbättringar av den övergripande användarupplevelsen innebär att det finns en ny butik, och spelfokuset betonas av BlueStacks Points som kan tjänas genom att spela nya spel och sedan lösas in för t-shirts, teman och mer.

Du kan ladda ner BlueStacks 4 för Windows gratis.

0 Shares