Android One Moto X4-smartphone kommer till Googles mobiltjänst Project Fi

0 Shares

moto_x4_project_fi

Googles Project Fi är ett riktigt snyggt sätt att få prisvärd mobiltjänst till din smartphone. Det erbjuder exceptionell täckning genom intelligent växling mellan nätverk från Sprint, T-Mobile och US Cellular. Tyvärr är tjänsten begränsad till väldigt få Android-smartphones – om du till exempel har en iPhone är du helt otur. För att göra saken värre är de enda i lager kompatibla telefonerna från Googles egna Pixel-enheter – de är ganska dyra, från $ 649.

Idag introducerar sökjätten äntligen ett nytt prisvärt erbjudande för Project Fi – Android One Moto X4-smarttelefonen från Lenovo. Den kör ren Android och bör få OS-uppgraderingar i tid. Bäst av allt kostar det betydligt mindre än Pixel eller Pixel XL.

“Med Project Fi satte vi oss för att göra din trådlösa upplevelse snabb, enkel och rättvis – med tillgång till tre nationella 4G LTE-nätverk och internationell roaming utan extra kostnad. Men många av er har bett oss om fler alternativ för hög kvalitet, prisvärda enheter som fungerar med Project Fi. Vi har hört dig och vi är glada att kunna lansera vår senaste telefon för Project Fi: Android One Moto X4, säger Google.

Sökjätten säger vidare: “Vi tog några viktiga steg med Android One tidigare denna månad genom att utöka programmet för att ge en ny, säker mjukvaruupplevelse designad av Google till fler högkvalitativa enheter oavsett prispunkt. Lanseringen av Android One Moto X4 på Project Fi är nästa steg i vårt åtagande att arbeta med fler partners och utöka Android One till nya platser. “

projekt_fi_välja

Så, hur mycket kostar den här versionen av Moto X4? Det börjar på mycket rimliga $ 399. Den finns i två färger – Sterling Blue och Super Black. Även om vi ännu inte vet det officiella lanseringsdatumet kan du förbeställa här nu för att reservera din plats i raden.

0 Shares