Android Pie kommer fortfarande till OnePlus 3 och OnePlus 3T

0 Shares

OnePlus-logotyp

Apple får mycket beröm för hur lång tid det erbjuder iOS-uppdateringar till iPhone-ägare. Tillverkare av Android-telefoner tenderar å andra sidan att tuktas för att de inte erbjuder OS-uppdateringar var som helst nära tillräckligt länge.

Bucking denna trend är OnePlus, ett av få företag som inte bara glömmer ägare av äldre telefoner så snart en ny modell släpps. Men efter att ha lovat för en tid sedan att OnePlus 3 och OnePlus 3T-ägare skulle få Android Pie, började användarna frukta att uppdateringen hade dödats. Goda nyheter. OnePlus har bekräftat att Pie fortfarande är på väg.

Trots att de är några år – och ett par iterationer – gamla, har OnePlus inte glömt dem som fortfarande använder sina tredje generationens telefoner. Företaget hade tidigare sagt att 3 och 3T inte skulle vara i kö för att få uppdateringar till Android 8.1 Oreo utan istället hoppa direkt till Android Pie.

Genom att skriva i OnePlus-forumen åtog sig Community Manager David Y till uppdateringen, men indikerade att det skulle finnas ytterligare en icke-Pie-uppdatering först:

Nästa uppdatering är en säkerhetsuppdatering baserad på Android O och sedan Android Pie.

Det finns fortfarande inget ord om när det kan släppas, men Pie är definitivt på gång.

Bildkredit: I Green / Shutterstock

0 Shares