Android Pie rullar nu ut till OnePlus 5 och OnePlus 5T

0 Shares

OnePlus är välkänt för många saker, inklusive att bygga upp massiv hype kring sina (generellt) kraftfulla och (relativt) billiga telefoner. Men en av anledningarna till att många väljer företaget är att det alltid har varit snabbt med att rulla ut Android-uppdateringar till nyare telefoner – och det har ett bra resultat för att stödja sina telefoner mycket längre än sina konkurrenter gör med sina telefoner.

Företaget kan mycket väl vara orolig för att flytta sina senaste modeller, men ägare från tidigare generationer har inte glömts bort när det gäller Android Pie. Den senaste versionen av Android finns redan för OnePlus 6 och 6T, och nu rullar uppdateringen ut till OnePlus 5 och OnePlus 5T i form av OxygenOS 9.0.0.

Se även:

Utgivningen av uppdateringen var tidsinställd för att sammanfalla med juldagen, men detta var bara början på den stegvisa lanseringen. OnePlus säger att Android Pie kommer att komma till användare som en OTA-uppdatering för OnePlus 5 och 5T under de kommande dagarna. Detta markerar slutet på en intensiv betatestningstid.

OnePlus delar några detaljer om vad du kan förvänta dig av den senaste uppdateringen när den träffar din telefon:

Systemet

Uppdaterat system till Android 9 Pie Helt nytt användargränssnitt för Android Pie Helt nya navigationsgester (endast tillgängligt för OnePlus 5T) Uppdaterat Android-säkerhetsuppdatering till 2018.12 Andra nya funktioner och systemförbättringar

Nytt spelläge 3.0

Lagt till textmeddelandeläge Lagt till meddelande för samtal från tredje part

Stör ej-läge

Nytt stör ej (DND) -läge med justerbara inställningar

Kamera

Integrerat Google Lens-läge

0 Shares