Android root-verktyg SuperSU träffar 100 miljoner nedladdningar

0 Shares

supersu

Precis som det finns ganska stort intresse för jailbreaking iPhones för att möjliggöra installation av inofficiell programvara, på Android finns det många användare som rotar sina telefoner. Om du någonsin undrat hur många människor som har rot, ger SuperSU framgång dig en idé.

Även om detta inte är ett verktyg för att rota din smartphone – det här är något som lätt uppnås på de flesta telefoner med hjälp av olika verktyg och onlineinstruktioner – SuperSU är ett värdefullt tillskott till programvaruverktygssatsen för alla som har gått rotvägen. Som en indikation på rootingens popularitet har SuperSU nu laddats ner 100 miljoner gånger.

Ta en titt på SuperSU-listan på Google Play så ser du att den nu finns i kategorin 100.000.000 – 500.000.000 installationer. Imponerande grejer. Och det verkar som om användaren har blivit imponerad av appen. Med ett övergripande betyg på 4,3 av 5 har SuperSU fått nästan en halv miljon recensioner. Dessa är överväldigande positiva – nästan 350 000 ger det fulla betyg.

För att kunna använda SuperSU måste du redan ha rotat din telefon. Efter installationen kan du använda den för att kontrollera och kontrollera vilka andra appar som har root-åtkomst till din enhet.

Det är imponerande saker, och 100 miljoner människor verkar vara överens!

0 Shares