Android-rotverktyget SuperSU försvinner från Play Store

0 Shares

SuperSU

Om du inte redan har hoppat till Magisk för att tillgodose dina mobiltelefoners rotbehov är det dags att göra det. Den länge populära SuperSU har tagits bort från Google Play Store, vilket innebär att ett av de mest populära rotverktygen har gått förlorat.

Försvinnandet är inte helt överraskande eftersom SuperSU inte har uppdaterats under en tid och många andra rotappar har vuxit i popularitet – men det kommer fortfarande att bli en besvikelse för sina många fans.

Se även:

Google Play-listan över SuperSU är nu otillgänglig, men en 10 månader gammal version finns fortfarande tillgänglig på APK Mirror. Med appens forum offline, de sociala mediekontona ligger oanvända, och appen är inte längre tillgänglig via officiella kanaler (även om SuperSU Pro fortfarande visas i Google Play, som det framgår av Android Police), är det svårt att föreställa sig något annat än det värsta – – även om det inte har funnits något officiellt ord om vad som har hänt.

Så vad ska man göra?

Naturligtvis finns det inget som hindrar dig från att fortsätta använda SuperSU om du redan har det, men det verkar också vara en bra tid att undersöka alternativen. Ett sådant verktyg är Magisk som gör allt SuperSU kan göra och mycket mer förutom.

Du kan ladda ner appen och läsa en fullständig guide för att komma igång med den på XDA Developers.

0 Shares