Android-telefon från Teracube 2e kan förändra världen – tillgänglig idag för 199 USD

0 Shares

Jag älskar smartphones, men jag hatar hur dyra de har blivit. Om du har råd att spendera $ 1000 eller mer på en telefon, mer ström till dig. Men för de flesta är det helt enkelt alldeles för mycket pengar. För att inte tala om, företag pressar dig att uppgradera telefonerna varje år eller två, vilket leder till avfall. Deponier är troligtvis överväldigade av “föråldrade” enheter.

Ett företag som heter Teracube har fått nog av skyhög prissättning, brist på mjukvaruuppdateringar och slösaktig marknadsföringstaktik. Idag börjar tillverkaren äntligen sälja sin senaste modell. Kallas “Teracube 2e”, denna $ 199 Android-telefon har potential att förändra världen tack vare sitt fokus på miljön. Den levereras till och med med en imponerande 4 års garanti och ett löfte om minst tre års programuppdateringar.

“Teracube 2e designades för att minska e-avfallet och smartphoneomsättningen. Teracube 2e är tillverkad av 25 procent återvunnen plast och är utrustad med ett helt biologiskt nedbrytbart fodral av vetestärkelse och biologiskt nedbrytbara polymerer. Dessutom genom att eliminera inkluderingen av lådtillbehör inklusive laddningskabel, väggladdare och öronsnäckor, Teracube 2e har 50 procents minskning av förpackningen, förklarar Teracube.

Sharad Mittal, företagets grundare, förklarar: “Vi kunde inte vara mer glada att äntligen tillkännage tillgängligheten för Teracube 2e i detaljhandeln, i linje med vårt mål att ge konsumenterna tillgång till mer prisvärd och hållbar konsumentelektronik. Vårt hopp har alltid varit att uppmuntra konsumenter att hålla kvar sina enheter längre, och vi har varit så uppmuntrade av det otroliga intresset och stödet vi fått för Teracube 2e hittills. ”

Till detta låga pris är Teracube 2e uppenbarligen en hemsk telefon, eller hur? Whoah; vänta där, buckeroo. Egentligen är det förvånansvärt trevligt. Telefonen har en 1,8 GHz octa-core-processor (MediaTek Helio A25), 4 GB RAM, en stor 6,1-tums HD + IPS-skärm (med ett hack), dubbla bakre kameror (13 + 8MP), en främre kamera (8MP), 64 GB lagringsutrymme ombord, USB-C och en fingeravtrycksläsare. Väldigt coolt.

Det har till och med några fina “retro” -funktioner som inte finns på de flesta smartphones idag. Till exempel har den ett 3,5 mm ljuduttag för hörlurar och en microSD-kortplats. Mest överraskande har den ett avtagbart batteri! Ja, folk, en telefon 2021 har förmågan att byta batterier. Det medföljande batteriet är också imponerande – 4000 mAh.

Vill du köpa Teracube 2e Android-telefon? Du kan få det nu här. Kom ihåg att den inte levereras med en laddare i lådan, men den ska fungera med alla USB-C-laddare du redan har. Har du inte redan en? Du kan få en billig på Amazon. Till exempel kan du få den här laddningsadaptern och den här USB-C-kabeln.

Vänligen notera: Några av ovanstående länkar kan vara kopplade länkar, vilket innebär att vi eller våra författare kan få betalning om du köper en av dessa artiklar (eller andra artiklar) efter att ha klickat på dem.

0 Shares