Anker släpper 100 $ 24K USB-C till Lightning-kabel i guld för snygga killar

0 Shares

Tänk dig att du är en snygg pojke – en sofistikerad man om staden som väcker uppmärksamhet och respekt från alla omkring dig. Kvinnor vill vara med dig. Män vill vara du. Du har stil, klass och ett bankkonto som rymmer mycket pengar. Din bil är främmande och dina kläder är dyra. Du självklart använd en iPhone, för det är vad högklassiga människor äger. Android är för bönder!

När du behöver ladda din iPhone använder du inte kabeln som medföljde, eller hur? Åh, naturligtvis inte – det skulle vara så fotgängare. Om du verkligen är en snygg man, kommer du istället att använda Ankers nya 24K guld-USB-C till blixtkabel. När allt kommer omkring är det förmodligen vad drottning Elizabeth II använder för att fylla på sina Apple-enheter. Bäst av allt kostar det bara 100 dollar – jordnötter.

Men vad gör denna 6-fots “2020 Special Edition” -kabel värt $ 100? Anker förklarar nedan.

Specialutgåva gulddesign: Denna specialutgåva från 2020 USB-C till blixtkabel har 24K guldpläterade kabelhuvuden för en design som är djärv men elegant.

Precision Engineering: Varje PowerLine-kabel monteras delvis för hand och måste passera en noggrann 51-stegs byggprocess för att uppfylla våra krävande standarder.

Sofistikering och styrka: PowerLine kombinerar en oöverträffad livslängd på 35 000 böjningar med ett snyggt, böjt yttre.

Certifierad kompatibel: MFi-certifierad för felfri kompatibilitet med Lightning-enheter, vilket säkerställer säker laddning med högsta möjliga hastighet.

Förpackningen innehåller: PowerLine + III USB-C till blixtkabel (6 fot), presentask, svart resepåse, välkomstguide, livstidsgaranti och vänlig kundservice.

Allt skämtar åt sidan, att köpa en $ 100 iPhone-kabel är ganska asinin – speciellt om Apple så småningom dike Lightning-porten. Med det sagt gör Anker fantastiska kablar, så om du är galen nog att köpa en (eller bara rik som fan) är det ganska mycket en garanti för att det kommer att fungera underbart. För att inte tala om, fars dag närmar sig snart, så om du inte vet vad du ska köpa din pappa för semestern, kanske han kommer att bli imponerad av en guldpläterad, handgjord kabel som presenteras i en snygg låda. Om du vill köpa det – för dig själv eller din pappa – kan du få det här nu.

Tycker du att det är galet att spendera $ 100 på en 6-fots iPhone-kabel? Snälla berätta för mig i kommentarerna nedan.

0 Shares