Ännu en Windows 10-uppdatering orsakar problem

0 Shares

Windows-tangent

Problematiska uppdateringar för Windows 10 har blivit ganska vanliga idag, och nu har det hänt igen.

Microsoft släppte KB4532695-uppdateringen förra veckan för att lösa problem med Explorer som introducerades av uppdateringen från november 2019. Men den här uppdateringen har i sig visat sig orsaka problem, med användare som klagar på BSoD, ljudproblem och mer.

Se även:

Kraschar och den döda blå skärmen är överlägset de vanligaste problemen som användare klagar på med den valfria uppdateringen, men det är verkligen inte slutet på berättelsen. Över på Microsoft Community-webbplatsen finns det en växande lista med inlägg från missnöjda Windows 10-användare.

Förutom BSoDs, säger vissa att de upplever mycket långsamma starttider efter installationen av KB4532695, medan andra klagar över icke-fungerande ljud eller Bluetooth.

Det finns också användare som har problem med sina skärmar, några som inte kan starta sina datorer och andra som har problem med BitLocker.

Om du avinstallerar uppdateringen verkar det återgå till det normala, men det betyder att du måste klara av den tidigare uppsättningen problem som den skulle fixa.

Bildkredit: Wachiwit / Shutterstock

0 Shares