Använd det här luriga tricket för att få tillgång till Windows 10 19H2 Skip Ahead builds

0 Shares

De flesta Windows Insiders väljer att vara på Fast-ring, eftersom de får testa nya funktioner när de anländer. De mer försiktiga insiderna kan välja att vara med på långsamma eller släpp förhandsgranskningsringar.

För dem som vill vara på den blödande kanten finns det dock Skip Ahead-ringen, som låter Insiders gå från den aktuella förhandsvisningen (i det här fallet 19H1 – uppdateringen från april 2018) till nästa (19H2 – oktober 2019 Uppdatering). Microsoft öppnade Skip Ahead-ringen igen för en vecka sedan, men som alltid fanns det begränsade platser för den, och den stängdes några dagar senare. Men med en enkel registerjustering kan du se till att du får Skip Ahead builds.

Jag bör påpeka att även om du kommer att erbjudas 19H2-byggnader kommer du inte att vara i Skip Ahead-ringen som sådan.

Du måste självklart redan vara en Windows Insider för att använda detta trick. Förutsatt att du är det, starta registerredigeraren och navigera till HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft WindowsSelfHost UI Selection. Lokalisera UIContentType, dubbelklicka på den och ändra dess värde till Hoppa. Hitta sedan UIRing och ändra dess värde till WIF. Navigera nu till HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft WindowsSelfHost Applicability. Ändra värdet på Innehållstyp till Hoppa, och gör detsamma för Ringa.

Starta om din dator. Gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet och leta efter uppdateringar, och om det finns en Skip Ahead-byggnad kommer den att göras tillgänglig för dig att ladda ner och installera.

Bildkredit: ratmaner / Shutterstock

0 Shares