Apple AirPods kommer för alltid att förändra den trådlösa hörlursindustrin

0 Shares

AirPodsCase-PF-Open_AirPods-PF

När Apple gör något reagerar marknaderna. Företaget är inte först med att ta bort ett 3,5 mm hörlursuttag från en smartphone, till exempel, men det kommer att vara det enda som får hörlursindustrin att svänga. Den årtionden gamla ljudporten bad bara om att dö, och idag, med iPhone 7, börjar jackens dödsklocka officiellt räkna ner.

För att ytterligare begrava 3,5 mm-uttaget och de trådbundna hörlurarna överlag introducerar Apple idag sina nya AirPods till världen. Dessa är inte bara trådlösa hörlurar, utan en total återuppfinning. Chocked full av banbrytande teknik, de är redo att vara väldigt populära bland iPhone-, iPad-, Apple Watch- och Mac-användare.

“AirPods eliminerar krångelarna med trådlösa hörlurar genom att bara öppna locket på det innovativa laddningsfodralet och med ett tryck är de omedelbart inställda och redo att arbeta med din iPhone och Apple Watch. Avancerade sensorer vet när du lyssnar och automatiskt spela upp och pausa din musik. Med hjälp av Siri ger AirPods dig tillgång till din favoritpersonliga assistent med bara ett dubbeltryck. Denna revolutionerande upplevelse möjliggörs av det nya Apple W1-chipet med extremt låg effekt, vilket gör det möjligt för AirPods att leverera högkvalitativt ljud och branschledande batteritid i en helt trådlös design. AirPods kommer att finnas tillgängliga från slutet av oktober “, säger Apple.

IPhone-tillverkaren förklarar vidare, “det helt nya Apple W1-chipet möjliggör banbrytande innovationer i AirPods, med dubbla optiska sensorer och accelerometrar i varje AirPod som fungerar med W1-chipet för att upptäcka när AirPods finns i ditt öra, så de spelar bara när du är redo att lyssna. Ta bara bort dem för att automatiskt pausa musiken eller ta bara bort en för att ha en konversation och återuppta den automatiskt när du lägger tillbaka den. Gå åt Siri med ett dubbeltryck på dina AirPods för att välja och kontrollera din musik, ändra volym, kontrollera batteriets livslängd eller utföra någon annan Siri-uppgift. En extra accelerometer i varje AirPod upptäcker när du pratar, vilket gör det möjligt för ett par strålbildande mikrofoner att fokusera på ljudet från din röst och filtrera bort externt ljud för att göra din röstljud tydligare än någonsin tidigare “.

AirPodsCase-PF-Open_AirPods-PF_iPhone7-JetBlk-PF_PR-PRINT

Som jag sa tidigare är det inte bara trådlösa hörlurar. Apple har tagit bort alla smärtpunkter från traditionella Bluetooth-hörlurar – inget tråkigt par eller nedslående batterilivslängd. Medan du lyssnar på musik på AirPods bara tar 5 timmar innan batteriet tar slut, fungerar det medföljande bärväskan som en laddare som kan ge 24 timmars användning. Wow!

LÄS OCH: Belkin presenterar adaptern ‘Lightning Audio + Charge RockStar’ för Apple iPhone 7

Vad jag verkligen älskar är att du kan använda båda AirPod-öronbitarna för stereoljud, eller bara en för Siri eller röstsamtal. AirPods är intelligenta nog för att veta när du bara har en i – de vet vad du vill. Mikrofonerna upptäcker till och med din röstposition för optimal upphämtning. Hur coolt är inte det?

Om du är intresserad av att köpa dessa revolutionära trådlösa hörlurar så kommer Apple att sälja dem till dig i oktober för ett rimligt pris på 159,99 dollar. Så länge dina Apple-enheter kör iOS 10, watchOS 3 eller macOS Sierra, är du redo att gå.

Kommer du att köpa dem? Berätta för mig i kommentarerna.

0 Shares