Apple AirPods Max är trådlösa hörlurar för rika människor som inte värdesätter pengar

0 Shares

Är du rik? Inte jag heller. Även om jag inte är fattig arbetar jag hårt för mina pengar och jag ska inte slösa bort dem på oseriösa saker. Så när jag såg priset på Apples nya trådlösa AirPods Max-hörlurar svimmade jag nästan. Är du redo för det här, folkens? Företaget ber $ 550! Allvarligt. Åh, Apple …

Missförstå mig inte, de ser faktiskt ut som snygga hörlurar. Jag gillar verkligen designen; de ser välgjorda och bekväma ut. Och naturligtvis har Apple alla typer av snygg teknik för att försöka rättfärdiga priset. Men låt oss klippa ut marknadsföringen ett ögonblick och vara ärliga – du skulle vara en dåre att spendera så mycket pengar. Helvete, dessa vackra Audio-Techinca Bluetooth-hörlurar kan fås för mindre än en tredje av priset!

“AirPods Max har en 40-mm Apple-designad dynamisk drivrutin som ger rik, djup bas, exakta mellanintervall och skarp, ren högfrekvent förlängning så att varje ton hörs. En unik dubbelmagnetmotor för neodymium tillåter AirPods Max för att upprätthålla en total harmonisk distorsion på mindre än 1 procent över hela hörbarheten, även vid maximal volym, “förklarar Apple.

Företaget säger också, “Utrustad med ett Apple-designat H1-chip i varje öronkopp, en anpassad akustisk design och avancerad programvara, använder AirPods Max dataljud för att leverera högsta möjliga lyssningsupplevelse. Använda var och en av chipsens 10 ljud kärnor – med kapacitet för 9 miljarder operationer per sekund – beräknar ljudet en banbrytande lyssningsupplevelse som inkluderar Adaptive EQ, Active Noise Cancellation, Transparency mode och spatial audio. “

Du kan lära dig mer om Apple AirPods Max genom att titta på ovanstående video. Priset åt sidan, jag tvivlar inte på att de är en underbar produkt, och om du har råd med dem, mer kraft till dig. Saken är att det att ses offentligt med flashiga $ 550 hörlurar är som att annonsera för världen att du inte värdesätter pengar – du ser inte cool ut, utan istället lite dum. Som ordspråket säger, “en dåre och hans pengar skiljer sig snart.”

AirPods Max kan fås här omedelbart i fyra färger – rymdgrå, silver, grön och himmelblå.

Vänligen notera: Några av ovanstående länkar kan vara kopplade länkar, vilket innebär att vi eller våra författare kan få betalning om du köper en av dessa artiklar (eller andra artiklar) efter att ha klickat på dem.

0 Shares