Apple arbetar på en fix för iPhone 8-hörsnäcksprakan

0 Shares

iphone-8-vatten

Ett antal iPhone 8-ägare har klagat över ett knakande ljud i telefonens hörsnäcka under samtal. Problemet är inte specifikt för någon särskild operatör, och det påverkar också iPhone 8 Plus.

Apple säger att endast ett “litet antal fall” av ljudproblemet har rapporterats, men det finns långa trådar på Reddit och Apples supportforum med kommentarer från dem som lider av problemet. Den goda nyheten är att det finns en fix i arbetet och det kommer att levereras som en programuppdatering – så det verkar som om det inte finns något fysiskt problem med hårdvara.

Se även:

I ett uttalande erkände Apple problemet och sa att de arbetar för att ta itu med det: “Vi är medvetna om problemet som påverkar kunderna i ett fåtal fall. Vårt team arbetar med en fix som kommer att ingå i kommande programversion. “

Apple har inte sagt riktigt när fixen kommer att släppas, men de som lider av knäckande ljud hoppas att det inte är för långt borta. Det här är inte det första problemet som har skadat det senaste partiet av Apple-utgåvor. Det har också förekommit klagomål om att iOS 11 orsakar att batterierna tappar snabbt, och Apple Watch Series 3 har problem med LTE-anslutning – något annat som ska fixas med en programuppdatering.

0 Shares