Apple arbetar redan med stora framtida iOS-uppdateringar

0 Shares

Enligt 9to5Mac har en utvecklare av en ”större maskinvaruansluten iOS-applikation” bekräftat detta genom att dela med sig av vissa analyser, vilket indikerar att dessa versioner testas i Cupertino.

9to5Mac har också gjort ett eget test på sin Google Analytics-sida, som visar att besökare som använder iOS 8.1 har besökt webbplatsen månader innan iOS 8 lanserades, medan iOS 8.2 och 8.3 besök började visas efter iOS 8: s avslöjande.

Om detta rykte visar sig vara sant, gör Apple en paus från sina uppgraderingstraditioner. Sedan iOS 5 2011 har stora nya iOS-versioner släppts under tredje kvartalet, med en större uppdatering som följde upp under första kvartalet året därpå. Men den här gången verkar det som om Apple har ett annat utvecklingsschema.

Tyvärr nämndes inte mycket information om vad dessa olika uppgraderingar kan innehålla, men källor säger att det kommer att bli betydande förbättringar av Maps förutom ett nytt iPad-skärmläge och aktivering av den NFC-baserade Apple Pay-tjänsten.

Åh, och det är inte att nämna en möjlig uppdatering i “början av 2015” som gör det möjligt för iPhones att para ihop med Apple Watch. Med tanke på utseendet kan dessa uppgraderingar komma så snart som nästa kvartal eller första kvartalet nästa år.

LÄS MER: iPhone 6, iOS 8 och Apple Watch, hur dina appar kommer att utvecklas

[Source: 9to5Mac]

0 Shares