Apple börjar sälja exklusiv Blackmagic eGPU för att öka MacBook Pro-prestandan

0 Shares

Blackmagic eGPU

Förutom att uppdatera sin MacBook Pro-serie, började Apple idag sälja $ 699 Blackmagic eGPU. Denna 8 GB externa GPU har en Radeon Pro 580 för att ge mer grafiska hästkrafter till bärbara användare.

Syftet är att ge bärbar datoranvändare ström på stationär nivå när de arbetar med grafikintensiva projekt. I en skugga under $ 700 är det inte en billig hårdvara, men det fungerar också som en dockningsstation.

Se även:

8 GB GDDR5-minne som driver Radeon Pro 580-grafikprocessorn ger en imponerande prestandaförbättring. Apple säger att 15-tums MacBook Pro-ägare kan förvänta sig 2,8 gånger snabbare grafikprestanda, medan ägare av 13-tumsmodellen kan se fram emot 8 gånger prestandan.

EGPU ansluts via Thunderport 3, och den har en mängd olika portar: två Thunderbolt 3-portar, fyra USB 3-portar och en HDMI 2.0-port.

I en beskrivning av den nya externa GPU: n säger Apple:

Få grafikprestanda på skrivbordsklass på din MacBook Pro med Blackmagic eGPU. Med Radeon Pro 580-grafikprocessorn är Blackmagic eGPU byggd för att göra vilken Mac som helst med Thunderbolt 3-portar till ett grafiskt kraftpaket. Njut av supersmooth-spel, påskynda grafikintensiva pro-app-arbetsflöden och aktivera VR-upplevelser eller skapa innehåll. Inbyggda I / O-anslutningar driver en Thunderbolt 3-skärm, stöder flera tillbehör och laddar din MacBook Pro samtidigt.

Koppla ihop Blackmagic eGPU med den fantastiska upplösningen och obefläckade bilderna på LG UltraFine 5K-skärmen för den ultimata Mac-installationen.

Du kan ta reda på mer och köpa Blackmagic eGPU i Apple Store.

0 Shares