Apple Card är nu tillgängligt för alla i USA

0 Shares

Apple-kort på iPhone

Efter en initialt begränsad lansering tidigare denna månad är Apples kreditkort – Apple Card – nu tillgängligt för alla i USA.

För närvarande är det bara USA som behandlas på kortet. Resten av världen kommer nästan säkert att titta in någon gång i framtiden, men för tillfället fokuserar Apple sin uppmärksamhet på amerikaner.

Se även:

Du kan ansöka om Apple-kortet med Wallet-appen på din iPhone och – förutsatt att du accepteras – kan du börja använda det digitala kortet direkt. Det finns också en fin titan, fysisk version av kortet för dem som vill offentligt skrika om sin kärlek till allt som Apple.

Även om det finns ett antal begränsningar kopplade till Apple-kortet, har det ett rimligt generöst belöningsprogram och drar nytta av brist på sena avgifter.

Företaget förklarar:

Apple Cards övertygande belöningsprogram, Daily Cash, ger tillbaka en procentandel av varje köp som kontanter på kundernas Apple Cash-kort varje dag. Kunder får 2 procent dagligen kontant varje gång de använder Apple Card med Apple Pay och 3 procent dagliga kontanter på alla köp som görs direkt med Apple, inklusive i Apple Stores, apple.com, App Store, iTunes Store och för Apple-tjänster .

Apple Card utökar 3 procent Daily Cash till fler säljare och appar. Från och med idag får kunderna 3 procent dagligen kontant när de använder Apple-kort med Apple Pay för Uber och Uber Eats.4 Kunder kan begära en tur genom Uber i mer än 700 städer över hela världen och beställa en måltid genom Uber Eats i mer än 500 städer runt om i världen. Apple Card kommer att fortsätta lägga till fler populära säljare och appar de närmaste månaderna.

För köp med titan Apple Card får kunderna 1 procent dagligen kontant.

Jennifer Bailey, Apples vice vd för Apple Pay, säger: Vi är stolta över det överväldigande intresset för Apple Card och dess positiva mottagande. Kunder har berättat att de älskar Apple Cards enkelhet och hur det ger dem en bättre bild av sina utgifter.

0 Shares