Apple donerar 5 miljoner dollar till ‘Hand in Hand’ orkanhjälptelefon

0 Shares

apple_on_pengar

Om du är bosatt i Florida hoppas jag att du har evakuerats nu. Kom ihåg folk, du kan ersätta saker, men inte ditt liv. Orkanen Irma ser ut som ett monster – det kommer nästan säkert att orsaka allvarliga förstörelser i staten. Jag ber att det inte finns fler dödsfall – vissa människor som bor i Karibien har redan dött till följd av Irma. Det är hjärtskärande. Denna storm följer orkanen Harvey som lämnade en väg av sorg i Texas.

Tack och lov har individer och organisationer både stora hjärtan och stora plånböcker. Det har skett en enorm utmattning av stöd för dem som påverkas av dessa naturkatastrofer. Faktum är att den 12 september kommer det att finnas en timmes lång, kommersiell fri, stjärnbelagd teleton som heter “Hand in Hand: A Benefit for Hurricane Relief” som syftar till att samla in pengar till människor som drabbas av Irma och Harvey. Idag lovar Apple imponerande 5 miljoner dollar till initiativet.

“På uppdrag av alla hos Apple går våra hjärtan ut till miljontals människor vars liv har störts av orkanerna Harvey och Irma, och de många fler som fortfarande stöttar Irmas påverkan. Vi applåderar Hand i Hand för att sammanföra människor från hela världen landet för att hjälpa varandra i en tid då så många desperat behöver det. Förutom Apples direkta bidrag till hjälp- och återhämtningsarbetet gör vi det enkelt för alla i USA att göra sina egna donationer till Hand in Hand genom App Store och iTunes, säger Tim Cook, VD för Apple.

Som Cook sa stannar dock inte iPhone-tillverkaren där. Hand in Hand förklarar, “Apple gör det också enkelt för kunderna att donera direkt till Hand in Hand-hjälpen. Från och med helgen kan vem som helst med en iPhone, iPad, Mac eller PC som kör iTunes donera direkt via App Store och iTunes . Apples donationer, och de kunderna gör via App Store och iTunes, kommer att gå direkt till orkanhjälpsarbete. “

Om du vill donera till Hand in Hand kan du göra det nu här. Om du föredrar att göra det via iTunes eller App Store borde du kunna göra det från och med imorgon. Vid tidpunkten för denna publikation, fredag ​​kväll, var länkarna på Apples tjänster ännu inte aktiva.

Var noga med att ställa in sändningen den 12 september klockan 20 ET. Det kommer att finnas i alla större nätverk som ABC, NBC, Fox och CBS, plus kabelkanaler som HBO, MTV och mer. Medan det kommer att vara live på östkusten, kommer västkusten bara att få en tejpad version klockan 20 PT. Lyckligtvis kommer det också att visas live på YouTube så att alla runt om i världen kan uppleva det live samtidigt.

En lista över kändisar som kommer att vara på teletonen finns nedan, och den är helt massiv. Hand in Hand lovar att ännu fler stjärnor kommer att läggas till.

Anthony Anderson Bun BJ Balvin Beyoncé Justin Bieber Connie Britton George Clooney Andy Cohen Stephen Colbert Sean “Diddy” Combs Terry Crews Billy Crystal Ellen DeGeneres Robert De Niro Drake Hilary Duff Jourdan Dunn Jimmy Fallon Jamie Foxx Richard Gere Tom Hanks Marcia Gay Harden Faith Hill Kate Hud Joe Jonas Catherine Zeta -Jones Nicole Kidman Karlie Kloss Matt Lauer Jay Leno Zion & Lennox Jared Leto Eva Longoria Rob Lowe Matthew McConaughey Tim McGraw Tracy Morgan Norah O’Donnell Gerardo Ortiz Chris Paul Tyler Perry Dennis Quaid Questlove Jeremy Renner Julia Roberts Kelly Rowland Adam Sandler Travis Scott Ryan Seacrest Blake Shelton David Spade Gwen Stefani Jon Stewart Michael Strahan George Strait Barbra Streisand Sofia Vergara Kerry Washington Chandra Wilson Oprah Winfrey Rita Wilson Reese Witherspoon

Fotokredit: Olha Insight / Shutterstock

0 Shares