Apple donerar pengar till National Park Foundation

0 Shares

President Theodore Roosevelt är i hög grad ansvarig för att starta nationalparkrörelsen i Amerika, och vi bör alla vara tacksamma för hans omtänksamhet och fokus på bevarande. Tyvärr attackeras dessa parker ofta, senast av Trump-administrationen. Naturligtvis borde det inte vara förvånande att en fastighetsmogul skulle vara ett hot mot skyddad mark. Helvete, om Trump hade sin väg, skulle nationalparkerna förmodligen vara fyllda med klibbiga bostadsrätter!

Om du vill hjälpa till att skydda dessa parker är allt du behöver göra att köpa en Apple-produkt! Ser du, från och med 8/24 (idag) och löper genom 8/30, kommer iPhone-tillverkaren att donera $ 10 till National Park Foundation för varje köp som görs med Apple Pay i en fysisk Apple Store, på Apple.com eller med den officiella Apple Store-appen. Ja, beroende på hur du ser på det, donerar de i huvudsak din pengar och ta krediten. Detta är för att fira USA: s nationalparkers 104-årsdag, som äger rum den 25/8. Förutom pengar hjälper företaget också människor att lära sig mer om dessa nationella skatter.

“Apple TV-appen kommer att visa en nationalparkhöjdpunkt på Watch Now-sidan, inklusive” Aerial America “från Smithsonian Channel, tillsammans med andra relevanta program och filmer som utforskar och firar den naturliga världen. I App Store kan kunderna kolla ut en samling av de mest populära apparna för att utforska utomhus, inklusive AllTrails: Hike, Bike & Run, National Park Trail Guide, PeakVisor och andra guider till parker och stigar runt om i världen. Och Apple Music kommer att innehålla sin uppdaterade Nature Waits spellista, så även om användarna inte kan ta sig till parkerna kan de slå play och låta sina fantasier vandra ”, förklarar Apple.

IPhone-tillverkaren säger vidare, “Med stöd från Apple har National Park Foundation ungdomsprogram gett tusentals barn chansen att lära sig mer om parkerna i sina skolor, hitta inspiration i dagsutflykter till sina lokala parker, fördjupa sig i camping på flera dagar resor, eller utmana sig själva med servicekorpsprogram som främjar ledarskap, nya färdigheter och uppskattning av offentliga länder. Apple arbetar också nära med stiftelsen för att hjälpa dessa program att tillgodose behoven hos studenter och lärare samtidigt som de arbetar säkert mot bakgrund av COVID-19 . “

Om du har en Apple Watch kan du till och med tjäna ett mycket exklusivt National Park Foundation-märke och animerade iMessage-klistermärken. För att få dessa gratisförmåner är allt du behöver göra att gå / springa / rulla en mil eller mer och spela in det på din klocka – bara den 8/30. Med andra ord, Apple uppmuntrar också aktivitet som ett sätt att fira National Park Foundation. Väldigt coolt.

Medan Apples donationsplan är trevlig, måste vi komma ihåg att företaget är värt 2 biljoner dollar idag. Med detta donationsschema, till exempel, om en kund köper en $ 3000 MacBook Pro, kommer företaget bara att ge $ 10 till National Park Foundation. I verkligheten är det kunden som offrar mest pengar, med Apple som bara donerar en liten summa av sin enorma vinst. Det skulle vara trevligt om Apple bara skulle donera ett fast belopp på egen hand utan att göra det till en säljkampanj.

Fotokredit: klarka0608 / Shutterstock

0 Shares