Apple drabbas av avbrott som stöter på App Store, iCloud, iTunes och mer offline

0 Shares

apple_store_front

Många av Apples onlinetjänster är för närvarande ur funktion, med App Store och Apple TV är bara två som människor kämpar med. Vissa användare rapporterar att Apple Music inte fungerar, men det vanligaste klagomålet är att App Store-köp inte kan slutföras.

Apple säger att de är medvetna om problemen och undersöker, men har för närvarande inte gett någon antydan till vad orsaken kan vara. Företagets systemstatussida belyser många problem, med ett fluktuerande antal listor märkta “Tjänsten kan vara otillgänglig för vissa användare”. Apple Support: s nyligen lanserade Twitter-konto kommer att smälta in och svara på en oändlig ström av klagomål från användare.

Systemstatus-sidan är ett hav av gult, vilket indikerar ospecificerade problem i ett massivt urval av Apples tjänster. I skrivande stund har avbrottet pågått i över en timme. Kontot @AppleSupport är upptagen med att skicka ut aktiesvar till människor som frågar om avbrottet – även om Apple inte har tagit sig tid att twittra om avbrottet i huvudflödet:

Det finns en mycket aktiv tråd på Reddit, och det verkar som om Apples problem är globala snarare än att de är begränsade till vissa länder. Det överlägset vanligaste klagomålet är iTunes: s oförmåga att behandla inköp – något som min kollega Brian märkte och skrattade:

itunes-unavailable

För närvarande är allt du kan göra att hålla ett öga på statussidan eftersom olika tjänster fortsätter att dyka in och ur funktion.

äpplebrott

Fotokredit: Maen Zayyad / Shutterstock

0 Shares