Apple erkänner att vissa iPhone 6s och 6s Plus-telefoner inte slås på och lanserar gratis reparationsprogram

0 Shares

iPhone

Om du har en iPhone 6s eller iPhone 6s Plus som inte startar är du inte ensam. Apple har erkänt ett problem med en rad telefoner som innebär att någon iPhone som köpts under det senaste året inte kan slås på.

Apple säger att telefoner som köpts mellan oktober 2018 och augusti 2019 påverkas, och problemen härrör från misslyckandet med en namnlös komponent. Företaget har lanserat ett gratis reparationsprogram för alla som upplever problemet.

Se även:

Företaget säger också att alla som tror att de har betalat för en reparation i samband med problemet kan kontakta en återbetalning. Det betonar dock att det bara är iPhone 6s och 6s Plus-handenheter från den angivna perioden som omfattas.

På en supportsida med titeln “iPhone 6s och iPhone 6s Plus Service Program för inga strömproblem” säger Apple:

Apple har bestämt att vissa iPhone 6s och iPhone 6s Plus-enheter kanske inte slås på på grund av en komponent som kan misslyckas. Det här problemet berör endast enheter inom ett begränsat serienummer som tillverkades mellan oktober 2018 och augusti 2019.

Om du tror att du har upplevt problemet kan du använda serienummerkontrollen nedan för att se om din iPhone 6s eller iPhone 6s Plus är kostnadsfri för reparation.

Besök webbplatsen för att kontrollera ditt serienummer och reparationsberättigande.

Bildkredit: EugeneEdge / Shutterstock

0 Shares