Apple erkänner internt personliga hotspot-problem i iOS 13 och iPadOS 13

0 Shares

Apples logotyp i rutor

Om du har haft problem med att använda din iPhone eller iPad som en hotspot för andra enheter är du inte ensam. Många har upplevt problem med den personliga hotspot-funktionen, antingen misslyckades med att ansluta alls eller har ofta drabbats av.

Även om Apple ännu inte har erkänt offentligt att det finns problem visar interna dokument som läckt ut att företaget är medvetet om problemet och har varnat auktoriserade tjänsteleverantörer om att det kan komma en tillströmning av frågor från kunder.

Se även:

Det finns olika trådar på Apples diskussionsforum där iPhone- och iPad-användare klagar på problem med Personal Hotspot efter uppgradering till iOS 13 och iPadOS 13. Apple har distribuerat rådgivande dokumentation till auktoriserade tjänsteleverantörer och kopior av dessa dokument sågs av MacRumors.

Det verkar inte som om Apple ännu har kunnat komma på en lösning för problemen, och de drabbade får helt enkelt uppmanas att försöka inaktivera Personal Hotspot tillfälligt innan funktionen aktiveras igen.

Allt vi vet är att Apple säger att problemet inte är maskinvarurelaterat och det rekommenderar kunderna att se till att deras enheter hålls uppdaterade. För närvarande finns det ingen indikation på att en fix kommer att ingå i iOS 13.4.

Bildkredit: Lori Butcher / Shutterstock

0 Shares