Apple erkänner problem med AirPods Pro och erbjuder gratis ersättare

0 Shares

Apple AirPods Pro

Apple har lanserat ett nytt serviceprogram för AirPods Pro efter att ha identifierat en serie ljudproblem med hörlurarna.

Serviceprogrammet innebär att personer som har problem med knakande eller statisk berättigande till gratis ersättare. Programmet täcker också problem med Active Noise Cancellation, vilket kan innebära att basen är för låg eller bakgrundsbruset är högre än det borde vara.

Se även:

Apple säger att det “har bestämt att en liten andel av AirPods Pro kan uppleva ljudproblem. Berörda enheter tillverkades före oktober 2020”. Alla som påverkas av ljudproblem rekommenderas att ta med sig hörlurarna till en auktoriserad Apple-tjänsteleverantör eller en Apple-butik där ersättningar kan utfärdas.

Företaget fortsätter med att förklara hur problem kan identifieras:

En påverkad AirPods Pro kan uppvisa ett eller flera av följande beteenden:

Knäckande eller statiska ljud som ökar i höga miljöer, med träning eller medan du pratar i telefon Aktiv brusreducering fungerar inte som förväntat, till exempel förlust av basljud, eller en ökning av bakgrundsljud, såsom buller från gatan eller flygplanet

Apple eller en auktoriserad Apple-leverantör kommer att betjäna de berörda AirPods Pro (vänster, höger eller båda) gratis.

Ta reda på mer på AirPods Pro Service Programs webbplats.

0 Shares