Apple fortsätter iOS-företagets uppstigning med SAP-partnerskap för iPhone och iPad

0 Shares

Molnhandskakningssamarbete

När det gäller affärsenheter kan anställda ofta ha stor inverkan på beslutsfattandet. Med andra ord kan de påverka IT och chefer genom att uttrycka en önskan om samma typ av enhet som de använder hemma. När Blackberry-enheter, till exempel, missgynnades av hemanvändare förlorade de snart sin glans i företaget också.

iPhone- och iPad-enheter är väldigt populära i företaget, men inte bara för att anställda älskar dem. De är också mycket säkra tack vare saker som touch ID och regelbundna operativsystemuppdateringar. Apple har till och med samarbetat med företag i världsklass, som IBM, vilket förstärkte den positiva uppfattningen för iOS. Idag tillkännager Tim Cook och företaget ännu ett monumentalt partnerskap, den här gången med SAP.

“Som en del av partnerskapet kommer SAP att utveckla inbyggda iOS-appar för kritisk affärsverksamhet. Dessa appar för iPhone och iPad kommer att byggas med Swift, Apples moderna, säkra och interaktiva programmeringsspråk, och kommer att erbjuda en välbekant användarupplevelse med SAP Fiori för iOS-designspråk. Arbetare inom branscher får möjlighet att få tillgång till den kritiska företagsdata, processer och användarupplevelse de behöver för att fatta beslut och vidta åtgärder direkt från sin iPhone eller iPad via appar som är utformade för att göra det möjligt för en fältunderhållsarbetare att beställa delar eller schemalägga service eller en läkare för att dela de senaste patientdata med andra vårdpersonal “, säger Apple.

Cook-McDermott

Apples VD Tim Cook och SAP VD Bill McDermott

Tim Cook, Apples VD förklarar, “detta partnerskap kommer att förändra hur iPhone och iPad används i företag genom att sammanföra iOS och innovation med SAP: s djupa expertis inom affärsprogramvara. Som ledande inom företagsprogramvara och med 76 procent av affärstransaktionerna när vi berör ett SAP-system är SAP den perfekta partnern som hjälper oss att verkligen förändra hur företag runt om i världen drivs på iPhone och iPad. Genom nya SDK ger vi SAPs mer än 2,5 miljoner utvecklare möjlighet att bygga kraftfulla inbyggda appar som utnyttjar fullt ut SAP HANA Cloud Platform och utnyttja de otroliga funktioner som bara iOS-enheter kan leverera “.

sapapple

För moderna företag – åtminstone de smarta – är datainsamlingen och dess analys absolut enorm. Om du inte använder dina data ordentligt styr du i princip en båt utan hjul – data kan peka ditt företag i rätt riktning. SAP HANNA är en förstklassig databaslösning och att leverera den till iOS på detta sätt är lysande. Detta partnerskap mellan Apple och SAP kan vara en god gavel för båda företagens kunder.

Är iOS det bästa valet för mobila företag? Berätta för mig i kommentarerna.

Bildkredit: Lightspring / Shutterstock

0 Shares