Apple graverar bajs (och andra emojis) på ditt AirPods-fodral gratis

0 Shares

Många älskar Apples AirPods, men andra tycker att de trådlösa öronknopparna är skit. Nåväl, nu kan du bevisa dem rätt, om så är benägna, eftersom företaget gärna kommer att emblazonera ditt AirPods-fodral med poop-emoji graverad på framsidan. Faktum är att det finns flera emojis att välja mellan, till exempel en enhörning, leende ansikte eller en kyckling.

Bäst av allt, den här tjänsten är helt gratis – när du köper nya AirPods, förstås. Med andra ord är de som redan äger Apples trådlösa öronknoppar otur.

Men låt oss vara ärliga, det här kan vara en välsignelse. När du har en produkt graverad kan det skada återförsäljningsvärdet. När allt kommer omkring kanske du tycker att en bajsemoji på ditt AirPods-fodral är roligt, medan någon annan kommer att tycka att det är dumt.

Tänk på att gravyr för Apple-enheter knappast är nytt – företaget har erbjudit det för flera av sina erbjudanden, till exempel iPods, för många år. Även AirPods-fallet har haft möjlighet att gravera text sedan förra året. Det är bara tillägget av emojis som är nytt idag.

Vill du köpa dina egna AirPods och anpassa fodralet? Du kan göra det här. Klicka bara på länken “Anpassa gratis”. Om du bestämmer dig för att gravera en emoji, berätta för mig vilken i kommentarerna nedan. Jag gillar personligen utlänningen som vi ser ovan.

0 Shares